Familie

Kerstcadeautjes onder de 15, 20, 30 en 40 euro

Koop een ticket, pak ‘m in en strik het.

Het is bijna Kerst en de tijd begint te dringen. In de stad is het te druk om comfortabel cadeaus te kopen, dus je bestelt je cadeaus online. Lekker makkelijk. Maar ook hier begint te tijd te dringen. Komen de cadeaus nog op tijd binnen?

Gelukkig bestaat er nog zoiets als: tickets! Die bestel je gewoon online en print je dezelfde dag nog uit. Bovendien geef je iemand echt wat origineels: een geweldige dag/avond uit! En daar kan je er nooit genoeg van hebben.

Tickets onder de 15 euro

Hijs Hokij – € 8,30 | Tickets
Diverse datums
De Uithof, Den Haag 
Een mooi cadeau voor hij of zij die wel van een beetje actie houdt. Op een ijskoude baan zien zij het vuur tussen de spelers van Hijs Hokij en andere ijshockeyteams.

Vunzige Deuntjes – v.a. € 12,50 | Tickets
Diverse datums
Diverse locaties
Heb jij een party animal in je gezelschap die wel houdt van hiphop, R&B en vunzige dancehall deuntjes? Maak diegene dan blij met een ticket voor Vunzige Deuntjes.

The Charm The Fury – € 14,00 | Tickets
29 december 2017
Atak, Enschede
Mag het allemaal wat harder?! Een avond bij de Amsterdamse metalcore band The Charm The Fury wordt er één om nooit meer te vergeten. Met moshpit garantie!

The Charm The Fury - Live at Pinkpop 2017

Tickets onder de 20 euro

Legendary Trunks – € 16,75 | Tickets
Dagelijks geopend t/m 18 februari 2018
Beurs van Berlage, Amsterdam
Wie fan is van mode, reizen óf allebei, verras je met een ticket voor de net geopende tentoonstelling Legendary Trunks. Een tentoonstelling vol Louis Vuitton-koffers en andere LV-accessoires.

Encore – € 17,05 | Tickets
O.a. 20 januari 2018
Melkweg, Amsterdam
Iemand die helemaal gek is op hiphop en R&B, is vast allang bekend met de wekelijkse hiphop- en R&B clubavond Encore. Dat maakt het krijgen van een ticket natuurlijk niet minder leuk!

3e Keesdag met Kees van Hondt – € 16,50 | Tickets
27 december 2017
TivoliVredenburg, Utrecht
Een cadeautje voor iemand die wel van een feestje en wat gekkigheid houdt? Stuur hem of haar naar 3e Keesdag. Een aantal steekwoorden: polonaise, opblaasdieren, polkapop. Need we say more?

Legendary Trunks: de fascinerende wereld van Louis Vuitton-koffers

Tickets onder de 30 euro

Disney On Ice – v.a. € 22,49 | Tickets
Diverse datums t/m 30 december
Rotterdam, Utrecht, Amsterdam
Hier maak je de allerkleinsten blij mee: alle lievelingskarakters uit o.a. Frozen en Cars, schaatsend op het ijs! En zeg nou zelf, waarschijnlijk geniet je zelf stiekem ook mee van deze betoverende ijsshow.

Star Wars Identities – € 23,50 | Tickets
Dagelijks geopend t/m 11 maart 2018
Cinemec, Utrecht
Bijna iedereen heeft wel iemand in de familie of vriendengroep die van Star Wars houdt. Aan wie moet jij denken? Geef een ticket voor de tentoonstelling Star Wars Identities!

John Illsley (Dire Straits) v.a. € 23,50 | Tickets
Diverse datums
Diverse locaties
Laat iemand terug in de tijd gaan, met de hits van Dire Straits. John Illsley, bekend als oprichter en bassist van de Britse rockband, speelt deze avond samen met zijn band alle klassiekers.

Star Wars Identities – foto door Menno Pot

Tickets onder de 40 euro

DYTG – € 31,45 | Tickets
21 en 22 april 2018
Jaarbeurs, Utrecht
Voor wie van online video houdt, is een ticket voor DYTG (Dutch YouTube Gathering) een welkome verrassing! Hier ontmoeten zij hun favoriete vloggers en creators in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tash Sultana – € 35,20 | Tickets
16 september 2018
AFAS Live, Amsterdam
Deze multi-instrumentalist is eigenlijk een must-hear en must-see voor iedereen. Ze heeft al één uitverkochte show in AFAS Live, maar sinds vanmorgen is er nóg een show in de verkoop!

Ricky Gervais v.a. € 38,50 – Tickets
16 februari 2018
AFAS Live, Amsterdam
Ken jij iemand die houdt van een flinke dosis zwartgallige humor? Maak hem of haar dan aan het lachen met een ticket voor de Amerikaanse stand-up comedian Ricky Gervais.

Take One feat. Tash Sultana | Rolling Stone

Van 10 tot 300 euro: de Ticketmaster Gift Card

Zit er niks tussen of weet je het echt niet voor de persoon waarvoor je een cadeau zoekt? Dan is er nog altijd de Ticketmaster Gift Card. Deze bestel je eenvoudig online en je kunt er elk gewenst bedrag op zetten tussen de 10 en 300 euro. Te besteden aan elk event op Ticketmaster.nl.

Bestel Ticketmaster Gift Card

Ticket in the pocket? Verpak hem in een leuk cadeaudoosje- of zakje, strik eromheen, naam erop en je bent klaar. Dat kleine pakje onder (of in) de boom gaat iemand heel blij maken!