Festival

Dit wil jij weten over Lowlands Festival 2019

Zo midden in de winter is het extra lekker om even te dagdromen over een zonnige festivalweide. Dit lijkt misschien wat ver weg, maar voordat je het weet begint het kwik weer te stijgen en kan jij je korte broek uit de kast trekken. Hoog tijd dus om je voor te bereiden op één van onze favoriete festivals: Lowlands 2019. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 2 februari en daarom hebben wij voor jou alle besteltips op een rijtje gezet.

Eerst even in de stemming komen…

Stond jij te springen in de Alpha bij de Gorillaz? Of swingde je de pan uit in de Bravo bij Nile Rodgers & Chic? In beide gevallen weet je het: Lowlands 2018 was één groot feest. Dit kwam niet alleen door een aantal geweldige optredens van onder andere Kendrick Lamar, Dua Lipa en N.E.R.D, maar ook door de heerlijke sfeer die zo kenmerkend is aan Lowlands. Heb jij het zo bont gemaakt dat dit allemaal een beetje is weggezakt? Geen probleem! Met de officiële aftermovie komt alles binnen no-time weer terug:

Lowlands 2018 - Official aftermovie

…en dan door naar 2019!

Zo, genoeg gemijmer over het verleden. Alles ziet er namelijk naar uit dat Lowlands 2019 weer een fantastische editie gaat worden. De eerste reeks artiesten belooft héél veel goeds. Met namen zoals Tame Impala, Twenty One Pilots, The Prodigy en Anderson .Paak & The Free Nationals kun je er vanuit gaan dat het weer genieten geblazen wordt in Biddinghuizen. Maar zoals de échte Lowlandsgangers allang weten heeft het festival zoveel meer te bieden dan alleen goeie muziek. Wetenschap, comedy, theater en zelfs culinair eten, alles komt aan bod op Lowlands. Mocht het nog niet duidelijk zijn: dit wordt een feestje wat je niet mag missen. Lees daarom snel verder om erachter te komen hoe jij het beste je ticket kunt scoren.

Algemene informatie Lowlands

  • Lowlands vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 augustus 2019 op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.
  • De verkoop start zaterdag 2 februari 2019 om 11:00 via Ticketmaster.nl
  • Tickets zijn online te koop via Ticketmaster.nl of telefonisch via: 0900-300 1250 (60 cpm).
  • Er is een ticketlimiet van maximaal 4 reguliere tickets per persoon of 1 groepsticket per persoon (= 1 x 10 tickets).
  • Er is geen leeftijdsgrens voor het festival. Wij adviseren om kinderen onder de 16 jaar naar het festival te laten gaan onder toezicht van een volwassene.

Tickets en prijzen

Vind jij het leuk om een tastbare herinnering van het festival te hebben? Dan is er speciaal voor jou het unieke Lowlands Collector Ticket! Kies in het bestelproces de optie ‘Collector Ticket’ om zo’n gaaf toegangsbewijs te bemachtigen.

Festivalticket
€210,- (inclusief €10,- servicekosten). Ticket inclusief plek op de camping (met je eigen tent). Er is ook de mogelijkheid om gespreid te betalen. Hiervoor betaal je €7,50 extra.

Groepsticket
10 festivaltickets voor €2000,- (inclusief €100,- servicekosten) = €10,- korting per ticket. Ticket inclusief plek op de camping (met je eigen tent).

Groepscampingplek
€499,- (inclusief €10,- servicekosten). Een gereserveerde groepsplek van 10 x 10m inclusief een 12-persoons picknicktafel en 5 x 3m partytent. Iedere persoon die op de groepscampingplek verblijft dient in het bezit te zijn van een Lowlands festivalticket.

Camper Camping-ticket
Keuze uit:
Regular (30m2): €89,- (inclusief €9,54 servicekosten)
Regular met stroom: €169,- (inclusief €10,- servicekosten)
Large (40m2): €131,50 (inclusief €10,- servicekosten)
Large met stroom: €211,50 (inclusief €10,- servicekosten)

GLLAMPCAMP
Ook voor de luxedieren zijn er meer dan genoeg opties. Prijzen variëren van €155,- tot €1333,- (inclusief €10,- servicekosten).

Parkeerticket
€16,- (inclusief servicekosten) in de voorverkoop. €25,- aan de deur.

Treinretour
€19,- (incl. servicekosten). Reis vanaf elk station in Nederland naar station Dronten of Lelystad. Vanaf deze stations rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Geldig vanaf donderdag 15 augustus 2019 t/m 19 augustus 2019 in combinatie met een Lowlands festivalticket. Het treinretour is op doordeweekse dagen vanaf 9 uur geldig.

Omdat wij drukte verwachten bij de verkoop van Lowlands 2019, hebben wij een aantal gouden regels opgesteld voor iedereen die tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets voor Lowlands! Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram voor de laatste updates.