Muziek

10x genieten: de gezichtsuitdrukkingen van Editors’ Tom Smith

Editors komt met een greatest hits tour. Wij met een greatest faces overzicht.

Editors tickets

Een optreden van de Editors meemaken is altijd een feest voor je zintuigen. De geluiden van synthesizers, keyboards en gitaren vliegen gezamenlijk met het vuurwerk in het rond en dan is er ook nog frontman Tom Smith die volledig opgaat in zijn eigen muziek. Iets wat je hoort én ziet. Onze huisfotograaf Ben Houdijk gaf al eens aan dat Tom een feestje is om te mogen fotograferen en dat begrijpen wij wel. Zonder de muziek te horen geniet je er al van. Kun je nagaan als je dit live meemaakt!

Editors met The Black Gold Tour naar Zuiderpark, Den Haag

En live meemaken kan, want Editors komt weer naar Nederland! Weliswaar op 27 juni 2020 pas, maar dan wel op een hele mooie locatie: het Zuiderpark in Den Haag. The Black Gold Tour staat in het teken van het greatest hits-album Black Gold – Best of Editors dat op 25 oktober zal verschijnen. Dat wordt genieten van nummers als A Ton Of Love, Ocean of Night, Munich en Papillon op het Haagse gras. Wil jij erbij zijn? Zorg dan dat je in de ochtend van vrijdag 13 september klaar zit voor de ticketverkoop. Deze begint om 10.00 uur op Ticketmaster.nl. Optimaal voorbereid zijn op de verkoop? Check dan hier onze besteltips. De tickets voor dit concert worden ook uitgebracht als Collector Ticket.

Tom Smith

Ben Houdijk bezocht al heel wat optredens van de Editors. Onder andere in de Ziggo Dome, TivoliVredenburg, op Lowlands en Pinkpop mocht hij de band vastleggen en dat leverde prachtige portretten van Tom Smith op. Hierbij een overzicht van onze 10 favoriete gezichtsuitdrukkingen. Genieten!

1.

Tom Smith - Editors Ziggo Dome

2.

Tom Smith - Editors Lowlands

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Ga jij tickets scoren voor het komende concert van de Editors? Volg ons op FacebookTwitter en/of Instagram voor de laatste updates.