Fans

De grootste fan van: Davina Michelle

Wanneer ben je de grootste fan van Davina Michelle? Als je haar al zes keer hebt ontmoet en je het grootste fanaccount beheert, kom je aardig in de buurt!

Davina Michelle Tickets

Op 26 en 27 maart staat Davina Michelle in AFAS Live en daarom gingen wij op zoek naar haar grootste fan. En die hebben we gevonden: Suus is sinds het moment dat ze Davina zag op YouTube groot fan!

Wanneer hoorde je voor het eerst van Davina Michelle?

Ik heb haar voor het eerst gezien bij de YouTube-video waar P!nk reageerde op fancovers. Ik wist op dat moment nog niet dat ze Nederlands was. Ik ben haar toen gaan volgen op Instagram en op haar YouTube-kanaal. Toen ben ik meer over haar te weten gekomen. Tijdens een Q&A op haar Instagram Story zei ze dat ze in Nederland in Rotterdam woonde. Toen ben ik nog meer fan van haar geworden. Ze heeft daarna een clubtour aangekondigd en ik heb meteen tickets gekocht. En zo is het ongeveer begonnen.

Was je gelijk fan?

Ik was meteen onder de indruk. Normaal als ik iemand op YouTube zie, ga ik niet meteen naar de Instagram van iemand en dat had ik wel bij haar, echt wow. Het voelde meteen goed.

Pink Watches Fan Covers On YouTube | Glamour
Wat maakt haar zo goed?

Al die noten die ze zo goed haalt, op zo’n goede manier. Wow. Zo hoog en zo mooi. Het is echt zo mooi!

Hoe vaak heb je haar al gezien?

Op dit moment heb ik haar acht keer live gezien en de eerste keer was bij haar eerste clubtour. De tweede keer bij de VEED Awards en daar heb ik haar ook voor het eerst ontmoet. Dat was echt heel vet. De derde keer was bij Paaspop en daar heb ik haar weer ontmoet, dat had ik gewonnen met een tv-programma. De vierde keer was bij Radio 538 en de vijfde bij Appelboom. De zesde keer was heel speciaal! Toen was ik uitgenodigd om naar haar studio te komen. De zevende keer was tijdens de tweede clubtour, de Skyward clubtour. De laatste keer dat ik haar zag gaf ze een showcase in Batavia Stad en toen heeft een vriendin van mij, Rianne, die ik via Davina heb ontmoet, tickets gewonnen en zijn we er samen naartoe gegaan.
En in maart ga ik ook nog naar AFAS Live voor haar show. Waarschijnlijk twee keer, als ik mijn ouders kan overhalen. Maar ik ben er sowieso één keer. Ik ga haar later dit jaar nog een keer zien. Ik ga namelijk naar We Want More, daar is ze jury. Ik ga dan in het publiek zitten.

Hoe was dat in de studio, dat gebeurt niet elke dag?

Inderdaad! Ze had mij bij 538 uitgenodigd om te komen. In de studio gaf ze een showcase en er waren ook andere mensen bij. Ze heeft toen een aantal nummers gezongen en daarna konden we nog op de foto en haar ontmoeten. Het was echt in haar studio en het was zo dichtbij. Het was heel persoonlijk, tussendoor zei ze gewoon je naam. Ze kende je echt.

De studio lijkt mij echt een hoogtepunt, maar welk optreden vond je ook echt speciaal?

De laatste waar ik ben geweest, in Batavia Stad. Er zat geen meeting bij, maar die had Rianne wel geregeld. Die meeting was echt zo gezellig en de foto’s ook zo leuk. Ik denk dat dat zelfs mijn favoriet is. En die was ook heel intiem.

En je hebt haar nu zes keer ontmoet, herkent ze jou dan ook?

Jazeker, tijdens de showcase van 538 zei ze tussendoor even je naam. Ze kent je echt. Dat is echt heel erg vet!
https://www.instagram.com/p/B3cg_lugD7-/?utm_source=ig_web_copy_link

Wat is je favoriete nummer?

Mijn favoriete originele nummer is Beat Me! Dat is net uitgekomen. Op dit moment draag ik ook een shirt van haar Beat Me-merchandise die ze net heeft uitgebracht. Mijn favoriete cover is I Don’t Think About You. Al haar skills zitten daarin. Vooral de hele hoge noten die ik super mooi vind. Ik vind hem echt super fantastisch.

I Don't Think About You - Kelly Clarkson (Cover By: Davina Michelle)

 

Er is wel één nummer dat ik altijd kan blijven luisteren: Skyward. Tijdens de eerste meeting hebben we die samen gezongen. Ik was echt zo gelukkig op dat moment. Het betekent daardoor heel veel voor mij. Dat vergeet ik nooit meer. Skyward heeft echt een speciaal plekje in mijn hart.
https://www.instagram.com/p/Bv0oRDOIj98/?igshid=kdeaos3g90nv

Wat is het leukste dat je hebt gedaan?

Ik heb heel veel filmpjes voor haar gemaakt en voor haar verjaardag ook. Met heel de Davina-fangroep hebben we een zangfilmpje gemaakt voor haar. Iedereen zong een zin van Skyward. Dat was echt heel leuk om te doen. Op Davina’s verjaardag had ik aan heel veel vrienden van haar gevraagd of ze een verjaardagsfilmpje wilden opnemen en dat vond ze heel leuk.
https://www.instagram.com/p/B4vioq3AM7E/?igshid=111bmsrs7zjfm

Leuk, een fangroep!

Ja! Ze zijn allemaal zo lief en gezellig. Ik ben met sommige echt hele goede vrienden geworden en de leukste komen allemaal naar de show in AFAS Live en dan ga ik ze daar allemaal ontmoeten. Tot nu toe heb ik alleen Rianne ontmoet. Rianne is ook echt mijn beste vriendin van de Davina-fangroep. De AFAS Live-show wordt niet alleen leuk door Davina, maar ook om iedereen te ontmoeten en drie uur van te voren in de rij staan.

Je hebt een fanaccount op Instagram toch?

Ja, @davina.michelle_. Dat is het grootste fanaccount over Davina en ik ben er heel actief op. Ik zit meer op mijn fanaccount dan op mijn persoonlijke account. Ik heb het account sinds september 2018 en ik post er edits, covers en alles wat met Davina te maken heeft.

Heb je door je fanaccount de fangroep ontmoet?

Ja, daardoor ken ik de fangroep. We bellen ook echt heel vaak, dat is echt super gezellig. We appen constant. Het is bijna spam. Het gaat niet alleen over Davina, maar ook andere verhalen. Je kan altijd bij de fangroep terecht. En natuurlijk als er een cover uitkomt. Dan is iedereen online! Dan gaat het echt helemaal los.

Wat staat er nog op je fanbucketlist?

Er gaan nu zo veel dingen door mijn hoofd! Het liefst zou ik een cover samen met Davina opnemen.

Stel dat Davina Michelle dit leest, wat zou je zeggen?

Dat ze de wereld voor mij betekent en dat ik zo dankbaar ben voor wat ze voor mij heeft gedaan en dat ik haar altijd zal supporten en dat ik heel veel van haar hou!

Wil jij Davina Michelle ook live zien? Kijk hier voor tickets!

Ook een grootste fan?

Ben jij net als Suus ook ergens groot fan van? Houd dan onze Facebook-, Twitter– en Instagram-pagina in de gaten voor nieuwe ‘De grootste fan van’-acties. Check trouwens ook onze andere grootste fans, zoals die van John Mayer, Ariana Grande en P!nk. Wil jij Davina Michelle live zien? Kijk hier voor tickets!