Festival

Alles wat jij wil weten over Pinkpop 2019

Vier het 50-jarige jubileum mee op 8, 9 en 10 juni in Landgraaf.

Pinkpop tickets

Buiten laat het voorjaar op zich wachten, maar binnen is men druk bezig met de voorbereidingen voor Pinkpop 2019. Niet zomaar een editie, want de festivalpop ziet Sarah! Inderdaad, 50 kaarsjes op de roze taart van Pinkpop. Dat mag gevierd worden.

Dat deden we afgelopen woensdag al een beetje in de Paradiso in Amsterdam. Hier werd tijdens de traditionele perspresentatie de volledige line-up van Pinkpop 2019 bekend gemaakt. De afgelopen maanden druppelden enkele headliners, waaronder Fleetwood Mac en Mumford & Sons, al binnen. Nu de hele lijst aan artiesten bekend is én de tickets aanstaande zaterdag over de digitale toonbank gaan, kan de voorpret echt beginnen.

Alle informatie rondom het festival

Ga jij proberen tickets te scoren? Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit festival.

  • Pinkpop 2019 vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 op het festivalterrein Megaland in Landgraaf.
  • De reguliere verkoop start zaterdag 16 maart 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster.nl.
  • Tickets zijn online te koop via Ticketmaster.nl of telefonisch via: 0900-300 1250 (60 cpm)
  • Er is géén verkoop via Primera.
  • Er is een ticketlimiet van maximaal 4 tickets per persoon.
  • De minimum leeftijd om zonder begeleiding naar Pinkpop te gaan is 12 jaar.
  • Voor dit festival zijn een treinretour en parkeertickets beschikbaar.

Tickets en prijzen

Dagticket

Een dagticket geeft toegang tot één van de festivaldagen. Dit ticket geeft je geen toegang tot de Pinkpop-camping. Ook niet wanneer je een combinatie van dagtickets hebt.

Prijs: €110,00 (incl. servicekosten)

Zaterdag

Mumford & Sons en George Ezra waren al bekend en ook Golden Earring stond al op de radar voor Pinkpop. Inmiddels weten we dat zij op de eerste dag staan en komen daar ook nog deze namen bij: Jamiroquai, Elbow, Anouk, Cage the Elephant, Yungblud en vele anderen.

Ticketlink: Pinkpop 2019 – zaterdag

Zondag

De zondag en tweede dag van Pinkpop staan onder meer The Cure, Lenny Kravitz, Die Antwoord, The Kooks, White Lies en Mark Ronson op de Pinkpop podia. Niemand minder dan Nederlands trots dj Armin van Buuren sluit de mainstage af en alsof dat nog geen feest op zich is, mag dit van de gemeente Landgraaf ook nog eens tot 1.30 uur doorgaan.

Ticketlink: Pinkpop 2019 – zondag

Maandag

You can go your own way… or go Monday. Dan is het namelijk tijd voor Fleetwood Mac, Bastille, Major Lazor, Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators, The 1975 en nog vele andere namen.

Ticketlink: Pinkpop 2019 – maandag

Weekendticket

Wat is er nou beter dan een dag Pinkpop? Wij weten het: drie dagen Pinkpop. Als je echt niks wil missen dan schaf je het weekendticket aan. Dit geeft jou toegang op de zaterdag, zondag en maandag en natuurlijk ook de Pinkpop-camping.

Prijs: €230,00 (incl. servicekosten)
Ticketlink: Pinkpop 2019 – 3-dagenkaart incl. camping

Extra’s

Ook voor Pinkpop 2019 zijn Collector Tickets beschikbaar! Dit is een uniek toegangsbewijs, uitgegeven in een prachtig vormgegeven hard plastic pasje aan een lanyard. Een herinnering aan jouw festivaldag- of weekend. Collector Tickets zijn enkel online te koop en kosten € 4,95 extra. Er is een Collector Ticket voor zowel het zaterdag-, zondag-, maandag- als voor het weekendticket.

Verder kun je tijdens het bestelproces de volgende items toevoegen aan je ticketbestelling:
– Herdenkingsmunt: Speciaal voor deze 50e editie van Pinkpop is er een herdenkingsmunt beschikbaar. Een zeer limited edition; er zijn er maar 6.000 gemaakt.
– Sokken: Hul jezelf van top tot teen in Pinkpop en voeg een paar Pinkpop-sokken aan je bestelling toe. Danst, springt en loopt extra lekker op het Megaland-terrein.
– Pinkpophoed: Natuurlijk is ook dit jaar het welbekende Pinkpophoedje te koop. Dit jaar is het hoedje ontworpen door modeontwerper Bas Kosters en is het hoofddeksel aan twee kanten te dragen.

Vervoer

Ga je met de auto naar Pinkpop? Bestel dan ook alvast je parkeertickets. Deze parkeertickets kan je tijdens het bestellen van je Pinkpop 2019 tickets toevoegen aan je bestelling. Let op: de parkeertickets zijn op Ticketmaster.nl niet los te koop.

Meer info op: Pinkpop 2019 – Parkeren

Liever met de trein? Voor €19 bestel je een NS treinretour en reis je vanaf elk station in Nederland naar station Landgraaf. Het retour is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Je kunt gebruik maken van de treinretour in de periode van 8 t/m 11 juni 2019. Let op: je Pinkpop treinretour is alleen geldig in combinatie met een geldig Pinkpop 2019 ticket.

Ticketlink: Pinkpop 2019 – Treinretour

Alle links op een rijtje

Kies hieronder de link die jij nodig hebt. Daarmee bevind jij je meteen op de juiste pagina om tickets te bestellen.

Pinkpop 2019 – zaterdag
Pinkpop 2019 – zondag
Pinkpop 2019 – maandag
Pinkpop 2019 – 3-dagenkaart incl. camping
Pinkpop 2019 – Treinretour
Pinkpop 2019 – Parkeren

Extra’s, zoals het Collector Ticket, het pinkpophoedje, parkeertickets en de treinretour kies je in het bestelproces.

Besteltips

Omdat wij drukte verwachten bij de verkoop van Pinkpop 2019, hebben wij een aantal gouden regels opgesteld voor iedereen die tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets voor Pinkpop! Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram voor de laatste updates.