Winnen

Winnen: Pinkpop tickets en exclusieve illustraties

Een winactie met Jan Smeets in de hoofdrol.

Pinkpop tickets

Het aftellen voor Pinkpop 2019 is nu echt begonnen. Vandaag over precies drie weken gaan we alweer de laatste dag van het festival in. Een dag waarop onder andere Fleetwood Mac, Bastille en Major Lazer het podium zullen betreden. Maar ook de zaterdag en zondag word je getrakteerd op optredens van onder meer Mumford & Sons, The Cure, Armin van Buuren en Jamiroquai. Het zal hoe dan ook een bijzondere editie worden, want het festival bestaat dit jaar 50 jaar!

Mr. Pinkpop

Wie kan er zeggen dat hij bij alle 50 edities is geweest? Wij weten het in ieder geval van één iemand en dat is oprichter en festivaldirecteur Jan Smeets, die als bijnaam Mr. Pinkpop heeft gekregen. Bij bezoekers geen onbekend gezicht. Hij laat zichzelf regelmatig zien op het podium en doet daar legendarische uitspraken, geeft advies wanneer je je bijvoorbeeld nodig moet insmeren en is ook nooit te beroerd om met zijn aanhangers op de foto te gaan. Een terechte Mr. Pinkpop dus en dat verdient een winactie die helemaal in het teken staat van hem.

Win Pinkpop prijzen

Meedoen is heel simpel en kan op twee manieren:

  • Sta jij op de foto met Jan Smeets? Dan kun je deze insturen om kans te maken.
  • Sta je niet op de foto met Mr. Pinkpop? Geen probleem, ook dan kan je meedoen. Stuur jouw favoriete uitspraak van Jan Smeets in als afbeeldingsformaat (JPG of PNG). Hoe je dit doet maakt ons niet uit, dus maak iets in Paint, schrijf het ergens op en maak een foto, etc.

We geven maar liefst acht prijzen weg:

1e prijs: 2 x 2 dagtickets voor de Pinkpop zaterdag met o.a. Mumford & Sons, Jamiroquai en Yungblud
2e prijs: 1 x Pinkpop 50 jaar illustratie by Munir de Vries op kunststofplaat
3e prijs: 5 x Pinkpop 50 jaar illustratie by Munir de Vries op poster, gesigneerd door Jan Smeets

Meedoen kan tot vrijdag 24 mei 12:00 uur. Niet gewonnen, wel naar Pinkpop? Bestel hier je tickets.

Illustratie Munir de Vries

Een uniek kunstwerk ter ere van de 50e verjaardag van Pinkpop! Er zijn een aantal onvergetelijke Pinkpop-momenten in verwerkt. Herken jij ze?

Upload hieronder jouw foto of quote

De algemene spelvoorwaarden lees je hier.