Muziek

10 x Ticket Of The Year in Instagram posts

De stemmen stromen binnen en ook #tmtoty wordt goed gebruikt. Check deze toffe Insta-posts, van The Script tot Eminem!

Stem ook

Er zit een wezenlijk verschil tussen de prijs van een ticket en de waarde van een ticket: de prijs van een ticket weet je van tevoren, de waarde van een ticket weet je pas als je er zelf bent geweest. Dat laatste is precies waar we op inhaken met onze Ticket Of The Year verkiezing. Wat was voor jou het meest waardevolle ticket van 2018?

Ticket Of The Year 2018
Welk ticket gaf jou de tijd van je leven? Welk ticket bezorgde jou een dag, avond of optreden wat je nooit meer zult vergeten? Dat kan het concert zijn van je favoriete artiest, waar je al maanden naartoe leefde. Maar ook een act op een festival, waar je gewoon random voorbij liep en bleef hangen. Welk ticket gaf jou de beste tijd van 2018. Dat willen we weten! De verkiezing is nog in volle gang en de stemmen stromen binnen. Ook op Instagram deelden jullie massaal jullie foto’s met #tmtoty en daar werden wij zo blij van, dat we er een aantal hebben gebundeld. Zit jouw #tmtoty ertussen?

Annick: The Script in de Ziggo Dome op 15 en 16 maart 2018

Annick had echt een lucky ticket, ze won er namelijk ook nog een Meet & Greet bij!

Vivian: Eminem in het Goffertpark op 12 juli 2018

Voor Vivian was het een totaal ander optreden waar zij helemaal los ging. The Real Slim Shady in het Goffertpark in Nijmegen.

Niels: Frank Carter & the Rattlesnakes in de Melkweg op 2 april 2018

Dat Niels helemaal in zijn nopjes was het eerste weekend van april begrijpen we wel. We voelen de sfeer haast door de foto heen!

Romy: Why Don’t We in TivoliVredenburg op 15 oktober 2018

Nog zo’n lucky one die een Meet & Greet had met haar favoriete band. Een zeer gelukkige Romy spot je tussen de vijf heren van Why Don’t We.

Marjory: HRVY in de Paradiso op 1 augustus 2018

1 augustus 2018 is een datum die Marjory niet snel zal vergeten! Zij stond helemaal vooraan bij Harvey Cantwell, oftewel HRVY, in Amsterdam.

Michelle: 5 Seconds Of Summer in de AFAS Live op 5 november 2018

Het was voor Michelle te lang geleden dat ze haar favo band 5 Seconds Of Summer live had gezien. Dat was extra genieten in de AFAS Live!

Janet: Pinkpop op 15, 16 en 17 juni in Landgraaf

Terwijl Pinkpop al zijn eerste headliner voor 2019 heeft bekendgemaakt, geniet Janet nog na van de laatste editie.

View this post on Instagram

Throwback #pinkpop2018 #tmtoty

A post shared by Janet R. van Lierop (@jananifan) on

Erik: Calexico in de Paradiso op 25 maart 2018

Erik luidde de lente van 2018 in met een concert van Calexico in de Paradiso Amsterdam.

Susanne: Halsey in de AFAS Live op 25 september 2018

Wij kunnen ons goed vinden in de favoriete hobby van Susanne. Zeker als ze er dit soort foto’s bij maakt.

Naomi: The Script in de Ziggo Dome op 16 maart 2018

Sorry, nog een keer The Script, maar dat kan ook niet anders met dit geweldige filmpje van Naomi. Danny! Van zo dichtbij? Namens de vrouwelijke redactie van Ticketmaster een #jaloers bij dit moment.

Stemmen kan tot en met zondag

Heb jij nog niet gestemd op jouw favoriete event van 2018, oftewel jouw Ticket Of The Year? Doe het nu, want je maakt dan ook kans op een Ticketmaster Cadeaukaart met een waarde van 250 euro! We vragen je ook welke artiest jij dolgraag zou willen zien in 2019. Met dat én de te winnen prijs in gedachten, kun jij alvast gaan wegdromen…