Muziek

Besteltips: Billie Eilish – WHERE DO WE GO? WORLD TOUR

Vrijdag 4 oktober begint de verkoop voor de show van dé ster van het moment: Billie Eilish. Lees hier alles wat je moet weten rondom de verkoop.

Billie Eilish-tickets

Afgelopen zomer werd het al duidelijk op Lowlands: met Billie Eilish is er een nieuwe superster opgestaan. Nog nooit waren er namelijk zoveel mensen bij de Alpha als tijdens de middagshow (!) van Billie. Zelfs bij de headliner van die avond (Twenty One Pilots) was het dus niet zo druk.

Met haar debuutalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? breekt ze streamingrecords en is ze een van de jongste vrouwelijke artiesten in de hitlijsten aller tijden. Tijd voor een wereldtournee dus en gelukkig voor ons is Amsterdam één van de weinige stops in Europa. Op 13 juli doet ze namelijk de Ziggo Dome aan. Wil jij hierbij zijn? Lees dan goed deze blogpost door, waarbij wij je bijpraten over de gang van zaken rondom de verkoop.

Informatie rondom het concert

Natuurlijk willen we dat jij op 13 juli met honderden anderen hits als bad guy en bury a friend mee staat te blèren. Om je daarbij te helpen hebben we een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten over de verkoop van het concert:

 • Billie Eilish staat op 13 juli 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam;
 • De reguliere verkoop begint op vrijdag 4 oktober om 09:00 via Ticketmaster.nl;
 • Er is een ticketlimiet van 4 tickets per persoon. Dit om het doorverkopen van tickets te minimaliseren. Indien er meer dan 4 kaarten per persoon zijn gekocht, worden de extra gekochte kaarten ongeldig gemaakt. Kaarten verkregen via handelaren worden ook ongeldig gemaakt;
 • Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens. Wel adviseren wij kinderen onder 16 jaar een volwassen begeleider mee te nemen.

Soorten tickets en prijzen

Voor het concert van Billie in de Ziggo Dome zijn er verschillende rangen en prijzen. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd (inclusief servicekosten):

 • Premium seats: €110,88;
 • 1e rang – Staanplaatsen: €77,28;
 • 2e rang – Zitplaatsen: €88,48;
 • 3e rang – Zitplaatsen: €66,08;
 • 4e rang – Zitplaatsen: €54,88;
 • 5e rang – Zitplaatsen: €43,68;
 • Rolstoel-/Begeleidersplaatsen: €77,28 (alleen telefonisch te bestellen via 0900-300 1255).

Er zijn geen Meet & Greet- of VIP-pakketten beschikbaar voor het concert.

Plattegrond Ziggo Dome voor Billie Eilish

Billie Eilish

Besteltips

Billie Eilish is op dit moment enorm populair en de verkoop zal dus ook enorm druk worden. Het zal dus niet makkelijk worden om een kaartje te scoren. Om je toch optimaal voor te bereiden hebben wij een aantal besteltips opgesteld. Lees deze goed door voordat je vrijdagochtend klaar gaat zitten. Zo kan jij straks op de dag na het concert, when the party’s over, terugkijken op een mooie avond.

Om je toch al een klein beetje hyped te maken voor de verkoop van vrijdag kan je hieronder het optreden van Billie checken bij Saturday Night Live, waar ze flink de zwaartekracht uitdaagt.

Heb je na het lezen van dit blog toch nog vragen? Stuur ons een berichtje via FacebookTwitter of Instagram. Hier blijf je ook nog eens op de hoogte van de laatste updates in de muziek- en concertwereld.