Muziek

Even vooruitkijken: The Rolling Stones, Kings of Leon, Bospop en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de leukste shows en events

In ‘Even vooruitkijken’ bespreken we de leukste concerten en events voor de aankomende week. Waar zien we jou terug?

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Donderdag 7 juli – The Rolling Stones

Beleef een avond om nooit te vergeten met de Stones in de Johan Cruijff ArenA.

Hoewel het concert op 13 juni helaas niet door kon gaan, staan de rockers aanstaande donderdag alsnog in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De Stones gaan hiermee terug naar waar het voor hen allemaal mee begon: op tour door Europa. Zoals je mag verwachten voor hun zestigste verjaardagsfeest trakteren zij hun fans op een prachtige setlist, vol met klassiekers zoals Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin’ Jack Flash, Tumbling Dice, (I Can’t Get No) Satisfaction, Start Me Up en nog veel meer.

Wil je deze kans niet missen? De laatste tickets zijn nu te koop.

THE ROLLING STONES | Sixty '63 - '22 TOUR
The Rolling Stones – SIXTY Tour

Donderdag 7 juli t/m zondag 10 juli – John Legend & NN North Sea Jazz Festival

Geniet van maar liefst vier dagen NN North Sea Jazz in Rotterdam Ahoy.

Aanstaande donderdag trapt niemand minder dan John Legend het NN North Sea Jazz Festival af met losse show als Grand Opening Night in Rotterdam Ahoy. Vrijdag, zaterdag en zondag kun je, naast een stevige lading jazz, genieten van verschillende genres als blues, soul, funk, hip-hop, world, pop en nog veel meer. Bekende namen als Alicia Keys, Jett Rebel en Lady Blackbird zullen hun opwachting maken op het beroemde festival. Ook biedt het festival de ruimte om nieuw talent door te laten breken.

Wil je hier bij zijn? Andere fans bieden doorverkooptickets aan voor NN North Sea Jazz Festival. Check de eventpagina van de dag- of weekendtickets voor het aanbod. Voor het openingsconcert van John Legend zijn nog tickets beschikbaar.

NN North Sea Jazz Festival 2019 - A Look Back
NN North Sea Jazz Festival 2019 – A Look Back

Donderdag 7 juli – Kings of Leon

Zing mee met de hits van de Amerikaanse rockband Kings of Leon in Weert.

De broers Caleb, Jared en Nathan Followill en hun neef Matthew boekten hun eerste succes met het album Because of the Times. Echter braken zij definitief door met hun vierde album Only by the Night, met daarop hits als Sex on Fire en Use Somebody. Met het herkenbare rauwe stemgeluid van frontman Caleb Followill, pakkende gitaarriffs en talloze hits heeft de band over de hele wereld getourd en op grote festivals opgetreden zoals Coachella en aanstaande donderdag dus in Nederland! De band uit Nashville treedt trouwens niet alleen op: er zijn ook show van Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million voor het optreden van Kings of Leon.

Kings Of Leon - Time in Disguise (Visualizer)
Kings Of Leon – Time in Disguise (Visualizer)

Vrijdag 8 juli – Latino Gang Fest

Geniet van alles dat latin is tijdens Latino Gang Fest in Breda.

Tijdens dit festival worden de beste latin-artiesten, het lekkerste eten en de gezelligste vibes samen gebracht. Breepark in Breda wordt omgetoverd tot een festivalterrein waar je niet stil kunt blijven staan. Dus als je latin roots hebt, van latin muziek houdt of gewoon geen genoeg krijgt van het heerlijke Zuid-Amerikaanse eten, de vibe & cultuur, dan is dit het festival voor jou. Op de line-up staan Anual AA, El Alfa, Ozuna en veel meer latin-acts.

Vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli – Bospop

Beleef het ouderwets gezellige festival in Weert.

Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name amateurbands, is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure. Dit jaar zijn onder andere Skunk Anansie, Sting, De Dijk en Kensington te vinden op het podium. Ondanks het groeiende aantal bezoekers weet Bospop zijn gezellige, intieme sfeer te behouden. Iets waar je als fan van pop en rock zeker bij moet zijn.

Bospop 2019 | Aftermovie
Bospop 2010 | Aftermovie

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.