Tentoonstellingen

THE ART OF BANKSY is open!

In de Beurs van Berlage in Amsterdam is nu de tentoonstelling THE ART OF BANKSY te zien – de meest waardevolle expositie ooit van de mysterieuze straatartiest Banksy. Al vele honderden mensen uit het hele land en buitenland zijn naar Amsterdam afgereisd om de iconische stukken te bewonderen. Ook wij konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en namen een kijkje. Eén ding kunnen we beamen en willen we graag met jou delen: THE ART OF BANKSY is een must-see!

BANKSY-collage-2

Het verhaal van Banksy wordt verteld aan de hand van bijna 100 werken op canvas, schilderijen, sculpturen en fotografie.

BANKSY-foto-2

BANKSY-foto-3

Het neemt je mee door gereconstrueerde Londense straten, metrostations en zelfs het voormalig atelier van de kunstenaar. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

BANKSY-collage-3

THE ART OF BANKSY kreeg met zowel de tentoonstelling zelf als met haar marketingsstunts al meerdere malen grote belangstelling in het nieuws, waaronder op NOS.nl en in De Telegraaf.

BANKSY-foto-4

BANKSY-foto-5

Overtuigd? THE ART OF BANKSY is nog tot en met september te zien in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tickets zijn online te koop via Ticketmaster.nl.