Ticketmaster

Met deze app haal jij alles uit je concert

Drinken bestellen via je mobiel en afhalen bij de bar wanneer het voor je klaarstaat. Het kan!

Het was eigenlijk een kwestie van tijd: de lancering van een app waarmee je op een concert een bestelling plaatst en een seintje krijgt van de bar wanneer het voor je klaarstaat. Nu is het er. De naam: Ticketmaster Experience. Binnenkort voor het eerst te gebruiken op enkele concerten in AFAS Live in Amsterdam.

Iedereen kent het probleem. Je bent bij een geweldig concert. Je hebt dorst en eigenlijk de rest van je vriendengroep ook. Maar telkens als je naar de bar wilt lopen hoor je net de eerste tonen van dat nummer wat je zo graag wilt horen. Of nog erger: je staat al bij de bar te wachten – best wel lang – en dán begint dat nummer. Nu ga je niet meer terug, anders zijn al die wachtminuten voor niks geweest. Voor je het weet beluister je noodgedwongen jouw favo nummer middenin een warme damp van mensen die je niet kent, die allemaal super graag hun drinken willen bestellen.

Met Ticketmaster Experience gaan we voor een compleet nieuwe ervaring. Je bent bij een geweldig concert. Je hebt dorst en eigenlijk de rest van je vriendengroep ook. Je opent je Ticketmaster App en ziet dat het concert waar je je bevindt Ticketmaster Experience biedt. Je klikt op de button, vraagt even rond wat iedereen wilt drinken, plaatst je bestelling en rekent af. Enkele ogenblikken later ontvang je een seintje op je telefoon: je bestelling staat klaar en kan worden afgehaald bij de bar. Bij het afhaalpunt haal je jouw tray met drinken op en binnen enkele minuten is iedereen voorzien van een verfrissend drankje. Dat heb je snel gefixt!

Dat wil ik ook! Hoe dan?

Ticketmaster Experience kun je in twee verschillende apps gebruiken, namelijk in de Ticketmaster app (die je misschien al hebt) of in de app van de betreffende venue, zoals nu in de AFAS Live F&B app. Dit zijn de komende AFAS Live concerten waar de app als eerste te gebruiken is:

  • Tash Sultana op 15 en 16 september – Uitverkocht
  • Xavier Rudd op 20 september – Tickets
  • Halsey op 25 september – Tickets
  • Passenger op 26 september – Uitverkocht
  • The Chemical Brothers op 2 oktober – Uitverkocht

Ga jij naar één van deze concerten, zorg dan dat je de Ticketmaster app of AFAS Live F&B app op je telefoon hebt, zodat jij nog meer van je concert kunt genieten. Omdat Ticketmaster Experience helemaal nieuw is in Nederland, vieren we dit bij bovengenoemde concerten met 15% korting op je eerste bestelling. Extra rondje, iemand?