Muziek

Even vooruitkijken: Robbie Williams, Disco Inferno Live en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 25 januari – Kane Brown

De countryzanger komt met nieuw materiaal naar de Melkweg!

Hoewel Kane Brown ooit bescheiden begon met het posten van covers van zijn favoriete artiesten op sociale media, is hij nu uitgegroeid tot een ware countrypopster. Nu zullen fans de zanger kennen van zijn bekende hits, als What Ifs, One Thing Right, Heaven en meer. En bij deze hits blijft het niet. De self-made man bracht in september 2022 zijn nieuwste album Different Man en hitsingle Thank God uit. Dit nieuwe album en zijn beste hits zal hij dan ook zeker live laten horen in zijn show in de Melkweg.

Als fan van countrypop wil je deze show niet missen en gelukkig hoeft dat niet, want er zijn nog tickets beschikbaar!

Kane Brown, Katelyn Brown - Thank God (Official Music Video)
Kane Brown – Thank God

Vrijdag 27 januari – Disco Inferno Live

Voor een heerlijke avond disco ga je naar Disco Inferno Live in 013.

Trek je dansschoenen maar aan, want op vrijdag 27 januari geniet je de hele avond van fantastische discohits bij Disco Inferno in Tilburg. Met 7 vocalisten, 10 strijkers, 6 blazers en een uitgebreide ritmesectie zorgt het Discophonic Orchestra voor een spetterende live-show. Met hits van onder andere Earth, Wind & Fire, Whitney Houston, Lionel Richie, Bruno Mars, Justin Timberlake en Beyoncé wil je dit feest echt niet missen! Bovendien is er een speciaal gastoptreden van niemand minder dan Shirma Rouse.

Haal nu je tickets voor deze avond vol dansbare muziek.

Aftermovie Discophonic Orchestra Disco Inferno 2022
Aftermovie Discophonic Orchestra Disco Inferno 2022

Vrijdag 27 januari – We All Love 80’s 90’s 00’s 10’s

Geniet in Eindhoven van de meest dansbare hits van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s

Aankomende vrijdag dans en zing je de hele avond mee met de beste hits van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Zo geniet je van verschillende hits door de jaren heen met de beste dj’s. En om helemaal in de sfeer te komen wordt het podium mooi aangekleed met bijpassende decor. Het vj-team zorgt daarnaast voor throwbacks naar legendarische tv- en filmmomenten, zodat jij helemaal kan genieten van de sfeer van de verschillende decennia’s.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze extra dikke editie in de Effenaar.

WE ALL LOVE 80's 90's 00's
WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Zaterdag 28 januari & zondag 29 januari – Robbie Williams

De Britste zanger komt dit weekend naar Ziggo Dome.

Robbie Williams viert bij zijn concerten in Ziggo Dome zijn 25-jarige jubileum in het vak. En dat het 25 goede jaren waren voor de zanger is zeker. Met veertien nummer één-noteringen op de Britse albumlijst verbrak hij zelfs het record van Elvis Presley. De artiest bracht dan ook hit na hit uit, zoals Candy, Rock DJ, Angels, Feel en nog veel meer. Robbie speelt deze hits dan ook zeker tijdens zijn shows in Ziggo Dome, maar dan in een ander jasje. Zo bracht hij in september 2022 een album uit van zijn beste hits opgenomen met het Nederlandse Metropole Orkest.

Deze show vol Robbie Williams’ beste hits wil je als fan dan ook niet missen! Haal snel je tickets.

Robbie Williams | Lost (XXV)
Robbie Williams | Lost (XXV)

Zondag 29 januari – Alestorm + Gloryhammer + Windrose + Rumahoy

Geniet van de beste pirate metal-acts in Den Bosch

Voor een avondje metal zit je bij de show van Alestorm en Gloryhammer goed. Alestorm staat bekend om hun piratenmetal waar je goed op kan headbangen. Dat in combinatie met een goede liveshow (en een hele hoop rum) weet Alestorm er een goed concert van te maken. En ook Gloryhammer heeft aan podiumervaring geen gebrek. Deze spacemetalband werkt aanstekelijk en brengt de nodige portie humor met zich mee. Naast deze twee topacts komen ook de Italiaanse metalband Windrose en de piraten Rumahoy hun muziek laten horen.

Haal je beste piraten outfit uit de kast en haal snel je tickets voor Alestorm + Gloryhammer + Windrose + Rumahoy.

ALESTORM - Drink (Official Video) | Napalm Records
ALESTORM – Drink 

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na deze twee weken plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.