Winnen

Vertel ons jouw ultieme treinhit en WIN

5 x gratis met de trein naar een concert voor jou en een vriend(in).

Back on track. Het is week 2 van 2019 en we gaan weer massaal naar ons werk of school. Ga jij hier dagelijks naartoe met de trein, dan heb je vast een manier gevonden om deze reis zo comfortabel mogelijk te maken. Muziek luisteren bijvoorbeeld. Al sinds jaar en dag slepen we onze muziek maar al te graag mee. Vroeger door middel van walkmans en discmans en later met de veel compactere mp3-spelers. Tegenwoordig is enkel een smartphone met oordopjes al voldoende. Spotify aan en gaan.

Win 5 x gratis reizen naar een concert in het ArenA-gebied

Niet voor niks is de reis een veelbezongen onderwerp in nummers. Laten we daarom op zoek gaan naar de beste treinreisnummers en deze samenvoegen in een lijst: de Ticketmaster Top Trein. Heb jij een goede suggestie? Laat het aan ons weten en wij voegen hem toe! In samenwerking met NS mogen wij namelijk een te gekke prijs weggeven: 5 x gratis reizen naar een concert in het ArenA-gebied (Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live) voor jou en een vriend(in). Muzikaler kunnen wij jullie reis niet maken.

Wat moet je doen?

Kans maken op deze prijs is zo eenvoudig als in de trein stappen.

  • Check en volg onze Spotify lijst Ticketmaster Top Trein
  • Laat ons op Facebook of Instagram weten welk nummer hier perfect bij past
  • Voegen wij jouw nummer toe? Gefeliciteerd! Je maakt nu kans op de prijs: 5 x gratis reizen naar concerten in het ArenA-gebied voor jou en een vriend(in)

Dat was het!

Meedoen kan tot en met donderdag 10 januari 2019. De winnaar wordt gekozen op vrijdag 11 januari. Klik hier voor de algemene spelvoorwaarden van Ticketmaster.