Familie

Tips

Sinterklaas kapoentje, een ticket in je schoentje

Omdat een ticket altijd in je schoen past.

Het heerlijk avondje is gekomen. Het avondje van Sinterklaas. Vol verwachting klopt ons hart… Maar wacht, jouw verlanglijstje is nog leeg! Geen nood, want wij hebben vier hele leuke SINT-cadeautips op een rij gezet waarvan we zeker weten dat ze in je schoen passen.

Star Wars Identities

Laten we het verlanglijstje af trappen met de S van ons Sint-lijstje. Star Wars Identities is de interactieve tentoonstelling in Utrecht waar o.a. de échte kostuums uit de Star Wars-films te zien zijn. Met de RFID-polsband ontdek je aan het eind van je bezoek welk Star Wars-personage jij bent. Nu zou je kunnen denken ‘zo een die-hard Star Wars-fan ben ik niet’, maar ik beloof je dat het echt de moeite waard is om een kijkje te nemen. En met deze Sint-deal heb je zeker geen reden meer tot twijfel.

Koop tickets t/m 5 december met €5 korting

IJshockeyvereniging Zoetermeer Panters

Schoencadeautjes zijn niet alleen klein van stuk, maar vaak ook klein van budget. En laat een ticket voor een wedstrijd van IJshockeyvereniging Zoetermeer Panters aan beide voorwaarden voldoen. Deze kun je dus ook op je verlanglijstje zetten. De Zoetermeer Panters is een ploeg die beslagen ten ijs komt en voor een avond vermaak zorgt. Kleed je wel warm aan, want het is goed koud daar binnen bij Silverdome.

Koop een ticket voor €8,00 (kids voor €6,00)

Noodlanding!

Bij het horen van de naam Noodlanding! snap je waarschijnlijk geen pepernoot van wat je te wachten staat. Echter is de alternatieve dansnacht op donderdag in Paradiso al 16 jaar een vast gegeven. De DJ’s gooien de beuk erin en gaan door tot in de vroege uurtjes. Zorg dus dat de volgende ochtend de wekker-Piet niet al te vroeg naast je bed staat.

Koop een ticket voor €5,67

Tash Sultana

Met Tash Sultana sluiten we het verlanglijstje voor Sint af. Deze stoere chick uit Australië is een heus multi-talent. Ze kan namelijk zingen, beatboxen, gitaarspelen en bedient het loop-pedal alsof het niets is. Ik kan er nog veel meer over schrijven, maar eigenlijk moet je gewoon even deze video kijken. Daarna ben je zeker weten verkocht!

Koop een ticket voor €35,20

P.S. Trek gekregen van al dat lekkers?

Bekijk dan eens de blog van Danelle – Volg de kruimels om te zien hoe jij net zo’n versierde chocolade letter kan maken als hierboven. Fotocredits van de introfoto komen van Volgdekruimels.nl.