Muziek

Even vooruitkijken: Confidence Man, MEROL, Miss Montreal en meer

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben in ‘Even vooruitkijken’ de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet voor komende week.

Dinsdag 24 mei – Confidence Man

Geniet van indie-electro in Melkweg Amsterdam.

Met hun eerste singles First Class Bitch en Does It Make You Feel Good is Confidence Man een van de heetste pop dance pop acts van het moment. Ze stonden al snel op grote festivals zoals Glastonbury en Primavera Sound. De Australische band is dan ook hard bezig om nieuwe muziek uit te brengen en het is daarom het perfecte moment om te touren langs de clubs.

Confidence Man - Holiday (Official Video)
Confidence Man – Holiday (Official Video)

Donderdag 26 mei – Henry van Loon

Breek de week met de show van Henry van Loon tijdens Zuiderpark Live.

Naast zijn rollen in verschillende films en series als Bro’s Before Ho’s, De Boskampi’s en De Luizenmoeder, schittert de cabaretier ook vaak genoeg solo op het podium. Ook tijdens Zuiderpark Live zal hij het publiek weer een lach op het gezicht doen bezorgen en beloofd het een avond vol humor te worden.

Henry van Loon - Hippe mensen (Onze Henry)
Henry van Loon – Hippe mensen (Onze Henry)

Vrijdag 27 mei – AIDA

Ga mee in een verhaal over jaloezie, hartstocht, oorlog en verraad in World Forum Den Haag.

Deze avond zullen meer dan 100 artiesten World Forum Den Haag vullen en de meest tijdloze opera van Giuseppe Verdi opvoeren. Het verhaal gaat over de koning van Ethiopië, Amonasro, die dreigt Thebe en de Nijlvallei aan te vallen. De jonge Egyptische kapitein Radames is verliefd op een mooie Ethiopische slavin, Aida, maar hij weet niet dat zij Amonasro’s dochter is. Amneris, de dochter van de Farao, is verliefd op Radames.

Vrijdag 27 mei – MEROL

Maak je klaar voor een avond vol dansen en zingen in 013 Tilburg.

Merel Baldé, beter bekend als MEROL, werd in één klap bekend door haar hit Lekker Met De Meiden. Na verschillende singles en een album, tourt de zangeres nu het land door om haar fans een swingende avond te bezorgen. De 31-jarige is geen onbekende in de pop-scene en deed vorig jaar een aantal proefconcerten in Melkweg Amsterdam. Het is geen verrassing dat ze het het publiek goed weet mee te krijgen.

MEROL – vol

Zaterdag 28 mei – Miss Montreal

Zing mee met Miss Montreal op Caprera in Bloemendaal.

Sanne Hans is de frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, jurylid bij De Beste Singer-songwriter van Nederland en coach bij The Voice Of Holland. Haar muziek heeft iets weg van folk, pop, gitaarrock en singer-songwriterwerk. De single Adem is zojuist uitgebracht en valt weer een typische Miss Montreal plaat te noemen.

Miss Montreal - Adem (Official lyric video)

Miss Montreal – Adem (Official lyric video)

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.