Muziek

Even vooruitkijken: Jungle By Night, Chris Brown en meer

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen van de week voor je op een rij gezet.

Maandag 6 & dinsdag 7 maart – Chris Brown

Ziggo Dome is Under The Influence

Deze week staat Chris Brown maarliefst 2 keer in Ziggo Dome Amsterdam met zijn Under The Influence Tour. En dit zijn niet de enige twee data, want 23 maart komt hij namelijk voor de derde keer. Hij heeft al verschillende hits op zijn naam staan, wat begon met zijn allereerste: Run It! Vele hits volgden en nu wordt de zanger gezien als een van de meest populaire en succesvolle r&b-artiest van de afgelopen twintig jaar.

Er zijn nog tickets beschikbaar om deze r&b-legende live te zien, schroom dus niet!

Chris Brown - Under The Influence (Official Video)
Chris Brown – Under The Influence (Official Video)

Dinsdag 7 maart – All Time Low

Het wordt een All Time High in de 013

Wat begon als een coverbandje op de middelbare school, groeide uit tot een wereldwijd bekende poppunksensatie. Na veel succesvolle singles en albums komt er dit jaar een nieuw plaat, waar het lied Sleepwalking de eerste single van is. Een lekker poppy, dansbaar nummer, die je straks heerlijk kunt meeschreeuwen in de 013 in Tilburg.

Er zijn nog tickets beschikbaar, dus als je op zoek bent naar een avondje pop-rock ben je bij All Time Low aan het goede adres!

All Time Low: Sleepwalking [OFFICIAL VIDEO]
All Time Low: Sleepwalking [OFFICIAL VIDEO]

Vrijdag 10 maart – Jungle By Night

Dat wordt gegarandeerd dansen in Gashouder Amsterdam

Vrijdag staat het negenkoppige instrumentale collectief Jungle By Night in Gashouder in Amsterdam. Ze brengen al ruim 12 jaar hun dansbare ritmes en grooves wereldwijd naar diverse poppodia en festivals. Vorig jaar brachten ze hun zevende album uit genaamd Algorhythm, wat hun live act naar een hoger niveau tilde.

Wil jij dit hogere niveau meemaken? Dat kan nog, er zijn namelijk nog tickets verkrijgbaar voor deze show!

Jungle by Night - Cookies live at TivoliVredenburg
Jungle by Night – Cookies live at TivoliVredenburg

Vrijdag 10 maart – Death Cab For Cutie

Warme indieliedjes in de 013

De Amerikaanse indierockband Death Cab For Cutie staat 10 maart in de 013 in Tilburg. De band is in 1997 opgericht en brak door midden in het emo-tijdperk. De lyrics van de groep kwamen alleen niet overeen met de schreeuwige emo van die tijd. Ze maken namelijk vooral warme indierockliedjes en ballads, zoals hun tijdloze nummers Transatlanticism en Plans.

Death Cab For Cutie-liefhebbers opgelet: er zijn namelijk nog tickets verkrijgbaar voor deze show. Op naar een fijne avond.

Death Cab For Cutie - Transatlanticism
Death Cab For Cutie – Transatlanticism

Zondag 12 maart – Herinneringen Top 50 Concert

Een uniek concert in Ziggo Dome met een mooie gedachte

In Ziggo Dome vindt er 12 maart een heel bijzonder concert plaats. Top artiesten als Anouk, Douwe Bob, Nick Schilder, Waylon, Willeke Alberti en Yuki Kempees zingen nieuwe versies van bekende Nederlandse nummers. Dé top 50 mooiste muziekherinneringen. Muziek roept namelijk herinneringen op en Alzheimer Nederland weet als geen ander hoe belangrijk herinneringen zijn. De gehele opbrengst van dit concert gaat dan ook richting Alzheimer Nederland om dementie te stoppen.

Wil jij dit bijzondere goede doel steunen én naar een waanzinnig leuk concert, haal dan nog snel je tickets.

Herinneringen Top 50 Concert - 2023
Herinneringen Top 50 Concert

Zit er niks voor jou tussen in deze ‘Even vooruitkijken’ of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na deze twee weken plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.