Muziek

Koningsnacht vieren met je vrienden? Win tickets!

Wij geven zes tickets weg voor Nacht van Oranje in Ahoy! Welke vijf vrienden neem jij mee?

Nacht van Oranje tickets

Oranje boven! Dit jaar valt Koningsnacht op een donderdagavond en dat betekent voor veel mensen de vrijdag, zaterdag én zondag daarna VRIJ. Reden voor een extra groot feest! Wat dat betreft ben je bij Nacht van Oranje aan het juiste adres. Daar luid je namelijk in Rotterdam Ahoy met zo’n 12.000 in oranje uitgedoste feestvierders de Koningsnacht in. Samen met de top van de Nederlandse artiesten en een wel heel dansbaar gastoptreden, belooft dit een heerlijke oranje avond te worden.

Nacht van Oranje is 360° feest!

Line-up compleet met special guest 2 Unlimited
No no, there’s no limit, want 2 Unlimited is de special guest van de avond. Verder wordt het uit volle borst meezingen met oude en nieuwe hits van Wolter Kroes, André Hazes, Snollebollekes, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Rob de Nijs, medleytrio GENTS (Danny Froger, Danny Nicolay en Yves Berendse), Lawineboys, John West, Dennie Christian, Corry Konings en René Schuurmans. Traditioneel wordt de avond afgesloten door een optreden van Lee Towers en praat Niels Houtepen avond aan elkaar.

Feest in de rondte
Niet alleen qua line-up is de cirkel rond, ook de zaal zelf is rond opgesteld. Het podium staat namelijk in het midden van de zaal, wat zorgt voor een 360 graden feestervaring. Zo maakt het niet uit waar je zit of staat, je kunt jouw favoriete artiesten overal goed zien. Plus: genoeg ruimte voor een heeele lange polonaise!

WIN WIN WIN
Past dit feest helemaal bij jou en je vriendengroep? Wij mogen jou en je vijf beste vrienden blij maken met tickets voor de arenavloer (staanplaatsen). Zes tickets geven we dus in totaal weg voor dit oranjespektakel! Wil je kans maken? Ga dan naar Facebook of Instagram en tag de vijf vrienden die jij mee wilt nemen onder de Nacht van Oranje post die we daar vandaag, 19 april 2018, hebben geplaatst. De winnaar maken we op maandag 23 april bekend.

Geen geluk? Bestel hier je tickets.