Winnen

Debuutalbum Guns N’ Roses opnieuw uitgebracht

Dat wordt gevierd met een wel heel bijzondere box en een winactie in dit blog.

Tickets Guns N' Roses

Het is alweer 31 jaar geleden dat Guns N’ Roses het legendarische debuutalbum ‘Appetite For Destruction’ uitbracht. Dat moet gevierd worden! Afgelopen woensdagavond vond daarom in de Sugarfactory in Amsterdam een feestje plaats ter ere van de re-release van dit album. Deze remastered edition verschijnt niet zomaar, maar in een prachtige box met vele extra’s, waar elke fan wel appetite van kreeg. Om de avond helemaal in Guns N’ Roses sferen te brengen gaf de Nederlandse coverband Ultimate Guns Tribute een spetterend optreden weg, waardoor de zin in Guns N’ Roses in het Goffertpark 4 juli bij de bezoekers flink vergroot werd.

Appetite For Destruction
In 1987 kwam het allereerste studioalbum van Guns N’ Roses uit. Een jaar waarin ook klassiekers als ‘The Joshua Tree’ van U2, ‘Hysteria’ van Def Leppard en ‘Sign O’ The Times’ van Prince verschenen. Voor ‘Appetite For Destruction’ geen probleem om alsnog het best verkochte debuutalbum aller tijden te worden en één van de best verkochte albums ooit. Vandaag de dag zijn er al meer dan 30 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Reden te meer voor de release van een Limited Edition box waar een gemiddeld Guns N’ Roses fan van droomt.

De Locked N’ Loaded box
De box zelf is al een plaatje om te zien, maar ook de inhoud stelt de fan niet teleur. De 2CD bevat het originele album opnieuw gemasterd en een disc met elf nummers die alleen als b-kanten en op EP’s zijn verschenen. Daarnaast staan er nog zeven nooit eerder verschenen opnames op uit 1986. Ook bevat de CD een uitgebreid booklet met nooit eerder gepubliceerde foto’s uit de privéarchieven van Axl Rose. De 2LP bevat het originele album opnieuw gemasterd op kant A, B en C. En dan is er nog het paasei wat je op kant D vindt: een hologram waarin, als je ‘m op de draaitafel legt en er met het lampje van je mobiel op schijnt, een 3D GnR logo verschijnt.

Win – Win
We mogen twee mooie prijzen weggeven, namelijk de 2CD Deluxe Edition en de limited 2LP van ‘Appetite For Destruction’. Weet jij het antwoord op de vraag: “Uit welke twee bands is Guns n’ Roses ontstaan?”. Stuur je antwoord + de prijs die je het liefste zou willen winnen (2CD of 2LP) naar [email protected] met in de onderwerpsregel ‘Winactie Guns N’ Roses’ en wie weet mogen wij jou binnenkort blij maken. Meedoen kan tot 4 juli 2018 12.00 uur.