Winnen

quiz

Win Alpine oordoppen

Wil jij geen gehoorschade oplopen, maar wel optimaal genieten van muziek? Alpine oordoppen zijn de oplossing!

Heb je oren lief en bescherm ze

Je speakers op hoog volume en genieten van jouw favoriete plaat! Dat is vast herkenbaar. Wij weten allemaal dat te hard geluid je oren kan beschadigen. Maar wat is nou eigenlijk te hard? De maximale volumestand op je telefoon kan soms al te zacht klinken in je oren.

Bij festivals, concerten, maar ook in de bioscoop of in de kroeg staat het geluid vaak heel erg hard. Vergis je niet, want gehoorschade loop je vrij gemakkelijk op. Je wilt jouw favoriete band natuurlijk zo luid en goed mogelijk horen. Daar heb je nu plezier van, maar over een aantal jaar, door gehoorschade, niet meer. Een gehoorapparaat moeten aanschaffen, dat wil je niet.

Het dragen van goede oordoppen zoals die van Alpine zorgen ervoor dat de muziekbeleving optimaal blijft en jij geen gehoorbeschadiging oploopt. De oordoppen zorgen ervoor dat het aantal decibel terug wordt gedrongen naar een veilig niveau. Je kunt hierdoor mensen makkelijker verstaan en natuurlijk ultiem genieten van de muziek. Klik hier voor meer informatie over gehoorschade.

 

WIN WIN WIN ALPINE OORDOPPEN!

Wij mogen 5 setjes Alpine PartyPlug oordoppen weggeven. Test jouw kennis over gehoor en misschien ben jij wel één van de gelukkigen die een setje Alpine PartyPlugs wint! De winnaars krijgen dinsdag 27 juni bericht.

 

Test jouw gehoorkennis

Wist je dat?

Hoeveel geluid is schadelijk? (in decibel)