Coronaproof

Thuismaster: 5 podcasts voor muziekfanaten

In Thuismaster geven we tips voor de concertvrije dagen. In deze editie o.a. De Machine, Dolly Parton's America en Ricky & Tony: Pop Detectives.

In Thuismaster geven wij tips om deze concertvrije dagen door te komen. Wij hebben de vijf leukste muziekgerelateerde podcasts uitgekozen om meer over muziek en de muziekindustrie te weten te komen!

Dolly Parton’s America

Waarom vindt iedereen Dolly Parton zo leuk? In de podcast Dolly Parton’s America zoeken ze dit uit. Het is een persoonlijke, historische en muzikale podcast. De negendelige podcast is onder andere te beluisten op Apple Podcast en Spotify.

Dolly Parton's America

Beethoven is meer dan een hond

Nog niet zo bekend met klassieke muziek, maar wel op een leuke manier er over leren? Beethoven is meer dan een hond is een spoedcursus klassieke muziek. In vijf afleveringen leer je over de geschiedenis, componisten, instrumenten, de grootste hits en de etiquette. Beluister de podcast op Apple Podcasts en Spotify.

Beethoven is meer dan een hond: Een spoedcursus klassiek!

Ricky & Tony: Pop Detectives

Ricky Wilson (Kaiser Chiefs) en Tony Blackburn ontmaskeren popmythes en lossen muzikale mysteries op in de podcast Ricky & Tony: Pop Detectives. De podcast  is te beluisteren via onder andere Acast en Apple Podcasts.

Klap van de Molen Podcast

Deze tweewekelijkse podcast van David Achter de Molen vertelt je muziektips, de opvallendste actualiteiten in de muziek en dat elke keer met een nieuwe gast. Luister via Youtube, Apple Podcasts of Spotify naar de Klap van de Molen podcast.

Welkom bij Klap van de Molen!

De Machine

Atze de Vrieze en Niels Aalberts nemen je mee naar de wereld achter de muziek in deze tweewekelijkse podcast. Ze bespreken het belangrijkste nieuws over festivals, streamingdiensten, platenmaatschappijen en veel meer. Je kan de podcast luisteren via onder andere Spotify en Apple Podcasts.

Heb jij nog meer muziek-podcasts online gespot? Deel het met ons op Facebook.

Dit was Thuismaster voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!