Coronaproof

Thuismaster: 8 nieuwe releases van de afgelopen weken

In Thuismaster geven we tips voor de concertvrije dagen. In deze editie: Florence & The Machine, Dua Lipa, The Weeknd en John Legend.

Het is alweer een tijdje geleden dat we het over nieuwe nummers en albums hebben gehad. Hier een update van releases van de afgelopen weken die je niet gemist mag hebben!

Dua Lipa – Future Nostalgia

Het nieuwe album van Dua Lipa is er en we hebben er al heerlijk van genoten. Het is lastig om stil te zitten met dit album op. Dus schuif alles uit de weg, creëer je eigen dansvloer en ga los.

Florence & The Machine – Light Of Love

Florence & The Machine komt met een nieuwe single, Light Of Love. Het nummer zou oorspronkelijk op het album High As Hope terechtkomen,, maar haalde het net niet.  Speciaal om geld op te halen voor het Britse zorgsysteem wordt het nummer nu toch uitgebracht. Alle inkomsten van het nummer gaan naar de organisatie The Intensive Care Society.

Tom Misch & Yussuf Dayes – What Kinda Music

De nieuwste release van dit blog! Vandaag is het album van het duo Tom Misch & Yussuf Daves uitgekomen. Het album vermengt de eigen stijlen van de muzikanten tot een mix van vloeiende elektronica, progressieve jazz en vintage hiphop.

BBC Live Lounge Allstars – Times Like These

Speciaal voor BBC Live Lounge hebben 24 artiesten Times Like These gecoverd om geld op te halen voor de Wereldgezondheidsorganisatie. Onder andere Dua Lipa, Sean Paul, Celeste, Bastille, Coldplay, Mabel, Foo Fighters en Ellie Goulding hebben meegewerkt aan dit initiatief.

Live Lounge Allstars - Times Like These (BBC Radio 1 Stay Home Live Lounge)

5 Seconds of Summer – CALM

Op 27 maart kwam het nieuwe album van 5 Seconds of Summer uit, CALM. Dit is alweer het vierde album van de Australische band. Luister en geniet!

Sam Smith & Demi Lovato – I’m Ready

Een samenwerking die we nog niet eerder zagen komt van Sam Smith en Demi Lovato en heet I’m Ready. De twee fantastische artiesten hebben een prachtig nummer en muziekvideo gemaakt.

Sam Smith, Demi Lovato - I'm Ready (Official Music Video)

The Weeknd – After Hours

Na zijn awardwinnende album Starboy uit 2016 heeft The Weeknd ons niet teleurgesteld met zijn nieuwe album After Hours. Het enige wat we moeten toevoegen is: ga het album luisteren.

John Legend – Bigger Love

Heb je beweging nodig? Zet het nieuwe nummer Bigger Love van John Legend aan en ga lekker dansen! Check hieronder de video die hij heeft gemaakt voor One World: #ToghetherAtHome.

John Legend - Bigger Love [One World: #TogetherAtHome]

Heb jij nog meer nieuwe releases gespot? Deel het met ons op Facebook.

Dit was Thuismaster voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!