Festival

Eurosonic Noorderslag acts komend festival

Eurosonic Noorderslag wordt ook wel gezien als hét festival waar je moet zijn als je wilt weten wat er op de komende festivals te zien is. Dat dit klopt, blijkt wel uit namen die op eerdere edities optraden, zoals Aurora, Bastille, Dotan, Ibeyi, James Blake, Hozier, Milky Chance en Royal Blood.

Natuurlijk zijn de programmeringen van de meeste festivals nog láááng niet af – en in sommige gevallen zelfs helemaal nog niet bekend – maar wij zien al wel een stukje ESNS-programmering terug in de festival line-ups van 2017. Wij zijn benieuwd welke artiesten we nog meer terug gaan zien!

Bazart – Down The Rabbit Hole
De Vlaamse band stond in 2016 al op o.a. Pinkpop en Lowlands, dit jaar mogen zij Down The Rabbit Hole aan hun Nederlandse festivallijstje toevoegen!
TICKETS

Bazart - Chaos (OFFICIAL AUDIO)

Indian Askin – Retropop
Net als bovengenoemde ook geen nieuwe naam voor festivallend Nederland. 2016 was een succesvol jaar voor Indian Askin en wij zien ze graag terug deze zomer!
TICKETS

Indian Askin - Really Wanna Tell You

Jonna Fraser – WOO HAH! Festival
WOO HAH! is een hiphop festival dat podium geeft aan talentvolle mc’s en producers. Daar mag Jonna Fraser natuurlijk niet ontbreken.
TICKETS

Jonna Fraser - Do Or Die ft. Broederliefde (prod. Project Money & Zurich)

Klangstof – Motel Mozaïque
De eerste Nederlandse band ooit die op Coachella staat dit voorjaar, staat ook gewoon in Nederland. Gaat dat zien!
TICKETS

Klangstof - Hostage (Official Music Video)

Roosevelt – Down The Rabbit Hole
De dromerige, dansbare electropop van Roosevelt staat sowieso garant voor een feestje. Perfect voor op een festival!
TICKETS

Roosevelt - Colours / Moving On

Warhaus – Motel Mozaïque
Het gloednieuwe zijproject van Maarten Devoldere, de zanger, toetsenist en mede-oprichter van festivalfavoriet Balthazar.
TICKETS

Warhaus - The Good Lie (Official Video)

Wij hebben hebben zin in het festivalseizoen van 2017! Jij ook? Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van meer line-updates!