Muziek

15x tickets voor 5 type moeders

Moederdag. Geef haar een bosje tickets!

Een ontbijt op bed is heerlijk, een bosje bloemen is lief, een setje tickets voor een avond of dagje uit? Onvergetelijk! Laat ons je helpen met het kiezen van de juiste tickets bij de juiste moeder!

Mini-disclaimer: we weten het: geen één moeder is hetzelfde en die van jou is al helemaal uniek, maar met deze type moeders én bijpassende events helpen we jou vast een eindje op weg. Neem gerust een kijkje op onze website voor een event dat beter bij jouw moeder past!

De 80’s Mom

Trek het fotoalbum er op na en je vindt er één: een foto van jouw moeder met felgekleurde oorbellen en een wilde slag in haar haar. Jouw moeder is er één uit de 80’s en ze is er razend trots op. Dat hoor je meteen wanneer er hits van Doe Maar of a-ha door de speakers schallen. Ze zal zeker geen ‘Is dit alles?’ tegen je zeggen wanneer je haar verrast met deze tickets:

Doe Maar
Retropop
Level 42

De Rocking Mom

Jouw moeder rockt! Niet alleen als moeder, maar ook als stoere rocker, in hart en nieren. Voor haar geen softe, zwoele balads. Ja voor het slapen gaan misschien. Springen, headbangen en luchtgitaar spelen, dat zie je haar wel doen. Wil je echt een snaar raken, dan maak je haar blij met één van de volgende tickets:

FortaRock
Wolfmother
Guns N’ Roses

De Funny Mom

Ze is gek op lachen en heeft zelf waarschijnlijk de meest aanstekelijke lach van de hele familie. Ken je een nieuwe mop dan vertel je die altijd als eerste aan haar, want dan weet je zeker dat je goed publiek hebt. Dikke kans dat je jouw moeder kunt wegdragen na het geven van deze tickets:

Brigitte Kaandorp
Trevor Noah
Yentl & de Boer

De Meezing Mom

Oké, soms klinkt het best oké, maar vaak ben je ook blij dat de stofzuiger haar overstemt. Terwijl het haar niet uitmaakt in welke taal het is – probeer jij vaak te raden in welke taal het is. Want zelfs als ze de tekst niet weet, gooit ze er een paar onverstaanbare jabberteksten tegenaan. Zelf hoor je dat niet als je haar deze tickets cadeau doet:

Anouk – Live On The Beach
Guus Meeuwis – Groots met een Zachte G
Het Meezingfeest met de DJ’s van 100%NL en een optreden van Tim Douwsma

De Romcom Mom

Ze is een dagdromer pur sang en groot fan van sprookjes. Elke goede afloop van een romantische comedy zit ze weer met een brok in haar keel en ze pinkt een traantje weg bij programma’s als First Dates en All You Need Is Love. Het maakt helemaal niet uit wat je haar geeft; Alles is liefde. Eens kijken of ze het droog houdt wanneer je haar deze tickets geeft:

Cirque du Soleil – TORUK The First Flight
Il Divo
Gavin James

Ander type moeder?

Kijk op onze website voor meer tickets of ga voor de Ticketmaster Gift Card. Zo laat je haar gewoon zelf kiezen waar ze naartoe gaat! De Gift Card is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf 10 tot en met 300 euro.