Muziek

5 cadeautips voor de perfecte Valentijnsdag

Tickets voor de tofste shows & events

Ieder jaar staat het weer ineens voor de deur: Valentijnsdag. Vandaag is het zover! Heb jij je geliefde vandaag nog niet verrast? Maak je geen zorgen, wij zetten de vijf leukste events en concerten op een rij.

1. De meezingers

Hoe kan het ook anders dan dat het concert van Céline Dion bovenaan te vinden is in dit rijtje tips voor Valentijnsdag. In haar indrukwekkende carrière verkocht ze meer dan 250 miljoen platen, won ze vijf Grammy’s èn ontving ze de Diamond award voor best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. Met haar fantastische repertoire (waarvan een groot gedeelte lekker mee te blèren is) is een avond in de Ziggo Dome de perfecte romantische date.

Céline Dion staat op 9, 10 en 12 september 2022 in Ziggo Dome, Amsterdam.

Hits Medley: It's All Coming Back To Me Now / Because You Loved Me / To Love You More (...
Céline Dion – Hits Medley (Taking Chances World Tour: The Concert)

2. De gezinsmensen

Op Valentijnsdag is het leuk om je geliefde te verrassen, maar het is natuurlijk nog leuker om er een gezinsuitje van te maken. Disney’s The Lion King (2019) wordt vertoond in Rotterdam Ahoy onder muzikale begeleiding van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Geen klassieke tekenfilm werd ooit zo’n megahit als Disney’s The Lion King en met de realistische remake belooft de magie intenser te worden dan ooit. Lekker achterover leunen met de kids en genieten van een rustige middag met een zak popcorn op schoot.

The Lion King In Concert Live is te zien op 1, 2 en 3 april 2022 in Rotterdam Ahoy.

The Lion King Official Trailer
The Lion King (2019) trailer

3. De zwijmelaars

Voor de echte romanticus hebben wij dit concert toegevoegd in de lijst. Met zijn zoetsappige songteksten en gitaarspel is een concert van Ed Sheeran de perfecte gelegenheid om jullie liefde te vieren. Met zijn hits Overpass Graffiti, Thinking Out Loud en Perfect is aan romantiek geen gebrek. Tijdens deze show staat het podium in het midden van de zaal, omringd door het publiek. Bekijk hieronder zijn nieuwste single (met Taylor Swift!) om alvast in de sfeer te komen.

Ed Sheeran staat op 14 en 15 juli 2022 in de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam.

Ed Sheeran - The Joker And The Queen (feat. Taylor Swift) [Official Video]
Ed Sheeran – The Joker And The Queen (feat. Taylor Swift)

4. De festivalgangers

VESTROCK is het gezelligste boutique-festival van de lage landen en ligt op een prachtig eiland midden in de vestingstad Hulst in Zeeland. Dit festival is voor de echte genieters. Van lekker eten tot geweldige muziek. Maar ook bijvoorbeeld theatervoorstellingen, toffe lezingen met markante sprekers én een festivaldag speciaal voor kinderen (VESTROCK JUNIOR). Wil je er een weekendje van maken dan is er een camping op loopafstand van het festivalterrein. Met artiesten zoals Suzan & Freek, Editors, Martin Solveig en Within Temptation belooft het een geweldig weekend te worden. Even iets anders dan het standaard diner bij kaarslicht dus.

VESTROCK vindt dit jaar plaats op 3, 4 en 5 juni in Hulst.

VESTROCK 2019 - AFTERMOVIE
VESTROCK 2019 – Aftermovie

5. De grapjassen

Humor is één van de belangrijkste dingen die iemand zoekt in een partner. Daarom is het extra leuk om de buikspieren te trainen tijdens een komedie voorstelling. Iets wat je makkelijk wordt gemaakt tijdens Utrecht International Comedy Festival. 11 dagen lang nemen 50 comedians het podium over om jullie aan het lachen te krijgen. Dit festival is niet te missen als je houdt van scherpe grappen, bizarre filosofieën die je aan het denken zetten en razendsnelle interactie met het publiek.

Het Utrecht International Comedy Festival is te beleven van 23 februari t/m 5 maart 2022 op diverse locaties door heel Utrecht.

Utrecht International Comedy Festival 2022

De twijfelaar…

Zit er niks voor jou of je geliefde tussen? Dan kun je diegene natuurlijk ook altijd nog verrassen op Valentijnsdag met de Ticketmaster cadeaukaart! Op die manier heeft de gelukkige de tijd om een passend event te vinden.