Muziek

5 cadeautips voor jouw Valentijn

Weet jij al waarmee jij je liefje op Valentijnsdag gaat verrassen? Zo niet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk voor vijf type love couples de leukste events op een rijtje gezet. Dat is weer eens wat anders dan een bosje bloemen!

1. De feestbeesten

In het weekend gaan bij jullie standaard de voetjes van de vloer. Misschien hebben jullie elkaar wel ontmoet tijdens een avondje stappen. Hoe dan ook, jullie houden van een feestje. Verruil het lokale danscafé voor een concertzaal en ga samen uit je dak bij een van deze muzikale feestjes:

Post Malone
Ronnie Flex & Deuxperience
Bastille

 

2. De sportfreaks

Jullie staan liever samen te zweten in de sportschool dan in de moshpit. En als jullie een keer niet aan het trainen zijn, staat er wel een sportwedstrijd aan op tv. Maar zeg nou zelf, in het echt is zo’n wedstrijd nóg leuker. Neem je vriend of vriendin daarom mee naar een van de volgende sportspektakels:

Boxing Influencers
ABN AMRO World Tennis Tournament
Harlem Globetrotters

 

3. De grapjassen

Waar de een zich suf traint in de sportschool, hebben jullie twee wasbordjes van het lachen. Het begon allemaal toen je versierd werd met die onwijs slechte openingszin. Inmiddels kennen jullie elkaars flauwe humor wellicht ietsje té goed. Daarom is het een goed idee om bij een van deze shows wat inspiratie op te doen:

Aziz Ansari
De Lama’s
Utrecht International Comedy Festival

 

4. De zwijmelaars

Voor jullie is Valentijnsdag dé belangrijkste dag van het jaar. Een romantisch diner met liefdesliedjes op de achtergrond is dan ook vaste prik. Wil je dit jaar extra uitpakken? Neem je vriend of vriendin dan mee naar een van deze concerten om live een traantje weg te pinken:

Gavin James
Tamino
Cher

5. De twijfelaars

‘Even een filmpje kijken’ gaat voor jullie helaas niet op. Het uitkiezen van een film duurt namelijk langer dan de film zelf. Maar wees gerust, ook voor jullie hebben we een perfect Valentijnsdag-cadeau; de Ticketmaster Cadeaukaart. Hiermee heb je nog 12 maanden om met zijn tweetjes een leuk event te kiezen!