Muziek

Besteltips: Harry Styles – Love On Tour 2023

Hier staat alles over wat je moet weten voor de kaartverkoop van de Harry Styles Love On Tour 2023 show in Nederland.

Tickets voor Harry Styles

Harry Styles komt naar Nederland! Op 5 & 6 juni 2023 staat hij met de Love On Tour-wereldtournee in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. In juli 2022 stond Harry ook al met de Love On Tour-wereldtournee in de Ziggo Dome. Het concert was razendsnel uitverkocht en veel fans zochten nog een ticket. Gelukkig heeft Harry Styles naar zijn fans geluisterd en komt hij terug in het grootste stadion van Nederland.

We verwachten dat er veel belangstelling zal zijn voor deze show. Daarom lees je in dit blog alle tips die je nodig hebt om goed voorbereid de ticketverkoop in te gaan.

Informatie rondom het concert

Ga jij proberen tickets te scoren? Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit concert.

  • Harry Styles komt op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni 2023 naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam met de Love On Tour-wereldtournee.
  • Tickets voor Harry Styles zijn te koop vanaf €62,82,- (incl. servicekosten). Meer informatie over ticketprijzen is te vinden onder het kopje ‘Extra info‘.
  • De tickets voor beide datums gaan op vrijdag 2 september 2022 om 10:00 ’s ochtends in de verkoop via Ticketmaster.nl.
  • Er is een ticketlimiet van maximaal 6 tickets per account. Let op: koop niet meer tickets dan dit limiet, anders bestaat de kans dat je volledige order geannuleerd wordt.
  • Je kunt alleen mobiele tickets kopen voor dit concert. Je leest hier wat dit precies betekent.
  • Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens. Wel adviseren wij kinderen onder de 16 met een volwassen begeleider te komen.

Hoe zal de ticketverkoop in zijn werk gaan?

Om alles net even wat duidelijker te maken, hebben we een kort verhaaltje geschreven, zodat je alle details van het bestelproces voor deze show al een keertje gelezen hebt.

Het is 09:30 uur ’s ochtends op vrijdagochtend. Je zit met je laptop aan tafel. Links een glas water. Rechts je pinpas en je telefoon. Je verbindt je laptop aan het beste WiFi-netwerk in huis en pakt voor de zekerheid je laptopoplader. Op de achtergrond speel je alvast je favoriete nummer van Harry Styles. Je opent Ticketmaster.nl en logt alvast in op je Ticketmaster-account. Nadat je bent ingelogd check je in ‘Mijn Account’ of je contactgegevens goed staan ingevuld, zodat je dit later niet nog eens hoeft te wijzigen.

Eenmaal ingelogd ga je naar de artiestenpagina van Harry Styles. Op deze pagina klik je op de knop ‘Tickets’, waarna je naar de eventpagina wordt gestuurd. Omdat het druk is op de website, word je hier waarschijnlijk al voor de verkooptijd opgevangen in een ‘wachtruimte’. Let op: pas om de verkooptijd (10:00 uur) krijgt iedereen een plek in de online ‘wachtrij’. De online wachtrij zorgt ervoor dat iedereen een eerlijke kans heeft. Je wordt automatisch meegenomen naar het scherm om tickets te selecteren. Je hoeft de pagina niet te refreshen. Meer weten over hoe de wachtrij precies werkt? Lees dan dit artikel.

Fotograaf: Anthony Pham

Wanneer je aan de beurt bent, kan je selecteren hoeveel tickets je wilt kopen. Je kan er maximaal 6 selecteren. Nadat je je tickets hebt geselecteerd komt er een pop-up met evenementinformatie.

Nadat je dit goed hebt gelezen en geaccepteerd hebt, krijg je de mogelijkheid om een betaalmethode te selecteren. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard/Maestro, PayPal en Klarna. Op deze pagina kan je ook nog je naam en factuuradres controleren of invoeren. Wanneer je akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden kan je afrekenen.

Zodra het afrekenen is gelukt wordt je mee teruggenomen naar een scherm waarop een bevestiging komt te staan en je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Dit kan door de drukte tot anderhalf uur duren. Wanneer je inlogt op je account op de Ticketmaster-app (iOS of Android), zullen je tickets er tussen staan. Het is je gelukt!

Is het je niet gelukt om tickets te bemachtigen? Geef dan niet op! Er kunnen altijd tickets terugvallen doordat iemand zijn bestelling niet afmaakt, dus blijf het proberen.

Harry Styles - Late Night Talking (Official Video)
Harry Styles – Late Night Talking (Officiële video)

Heb je na het lezen van dit blog toch nog vragen? Stuur ons een berichtje via FacebookTwitter of Instagram. Hier vind je ook de laatste updates rondom concerten, festivals en meer evenementen.