Muziek

Even vooruitkijken: La Pegatina, Colin Benders en Ruben Annink

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

In ‘Even vooruitkijken’ bespreken we de leukste concerten en events voor de aankomende week. Waar zien we jou terug?

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Donderdag 7 april – La Pegatina

Een swingende avond met La Pegatina in Effenaar Eindhoven.

La Peganita begon ooit op de straten van Barcelona, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een band die op festivals als Lowlands en Pinkpop staan. Hun muziek is geïnspireerd op de verschillende genres die zij in de stad om zich heen hoorden. Deze avond zit dus vol met een mengeling van rumba catalana, ska, punk en música mestiza. De band heeft één doel: iedereen binnen 3 seconden in beweging brengen. Trek je dansschoenen dus maar alvast uit de kast.

La Pegatina ft. Youthstar - Where do we go? (Videoclip Oficial)
La Pegatina – Where do we go? (feat. Youthstar)

Vrijdag 8 april – Colin Benders

Van Aphex Twin-achtige klanken naar wat ruigere techno in 013 Tilburg.

Colin werd bekend door het Kyteman’s HipHop Orkest en The Kyteman Orchestra dat hij oprichtte. Na flink wat succes, richtte Colin in 2010 de Kyteman Studio op. Hij ging aan de slag met elektronische muziek en vond zijn manier van werken met synthesizers. De producer zal een spektakel aan muzikale klanken laten horen van modulaire klanken. En Colin komt deze avond niet alleen, Boris Acket zal de show van licht verzorgen.

Colin Benders - This Is Fine (Official Video) 4K
Colin Benders – This Is Fine

Zaterdag 9 april – Eurovision In Concert

Samen met fans vanuit heel Europa genieten in AFAS Live Amsterdam.

Dit event is een échte must voor een songfestivalfan. Deze avond komen verschillende deelnemende artiesten hun bijdrage laten horen, waaronder S10 die Nederland dit jaar zal vertegenwoordigen. Naast de Nederlandse zangeres zullen ook Sam Ryder uit het Verenigd Koninkrijk en The Rasmus uit Finland zich laten horen. Fans noemen het event ook wel de generale repetitie van het festival zelf.

Eurovision In Concert 2019: Recap of all 28 performances
Eurovision In Concert 2019: Recap of all 28 performances

Zaterdag 9 april – Ruben Annink

Van De Beste Singer-songwriter naar albumrelease in Patronaat Haarlem.

In 2015 brak Ruben Annink door bij het grote publiek dankzij zijn deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter. Met samenwerkingen met artiesten als Jonna Fraser, Teske en Keizer heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan, maar nu is het tijd voor zijn album. De albumrelease van 13 zal een thuiswedstrijd zijn voor de popzanger, Haarlem in namelijk zijn thuisstad.

Ruben Annink - Friendzone (Official Audio)
Ruben Annink – Friendzone

Zondag 10 april – Edwin Evers Band

Terug naar de jaren 80 in Patronaat Haarlem.

In deze show van de Edwin Evers Band word je teruggenomen naar de jaren 80. Een tijd met grote gebeurtenissen en muziek die vandaag de dag nog steeds op de radio te horen zijn. Hits van grote namen zullen voorbij komen en niet meezingen en dansen is dus geen optie. De band zit vol enthousiasme en energie en staat te popelen om zondag weer op het podium te staan.

Edwin Evers Band - Ik Meen Het (Officiële videoclip)
Edwin Evers Band – Ik Meen Het

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.