Muziek

Even vooruitkijken: Lizzo, Panic! At The Disco en meer

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Donderdag 23 februari – Lizzo

‘It’s bad bitch o’clock…’ in Ziggo Dome

Aankomende donderdag staat niemand minder dan Lizzo in Ziggo Dome met haar Special World Tour. De singer-songwriter heeft al een heleboel hits op haar naam staan zoals o.a. Juice, Truth Hurts, 2 Be Loved (Am I Ready) en About Damn Time. De laatste won recent nog de Grammy voor Record Of The Year. Lizzo is een multi-talent met een aanstekelijke, positieve vibe en geweldige nummers.

Haar show in Amsterdam belooft dan ook écht een spektakel te zijn waar veel gedanst en gezongen gaat worden. En goed nieuws: Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Waar wacht je nog op?

Lizzo - About Damn Time [Official Video]
Lizzo – About Damn Time [Official Video]

Vrijdag 24 februari – Mama Africa

Geniet van je favoriete Afrikaanse muziek in Effenaar Eindhoven

Ben je nog zoek naar een heerlijk dansavondje deze week? Zoek dan niet verder en ga naar Mama Africa in Effenaar Eindhoven! Bij deze clubavond kan je losgaan op de beste Afrikaanse muziek. Denk aan genres als afrobeats, azonto, kuduro, coupé décalé en ndombolo.

Benieuwd geraakt? Kom alvast in de stemming met onderstaande playlist en haal je tickets via de link hieronder.

Mama Africa

Zaterdag 25 februari – Daniel Howell

De Engelse comedian staat in het RAI Theater met zijn We’re All Doomed! Tour

Daniel Howell is één van ’s werelds bekendste social media-persoonlijkheden. Het begon allemaal in 2009 toen hij als YouTuber begon met zijn goede vriend Phil Lester onder de naam ‘Dan & Phil’. Sindsdien is zijn carrière enorm gegroeid als BBC Radio 1-dj, presentator, bestsellerauteur en festival-headliner. Deze zaterdag is hij in Amsterdam te vinden met zijn We’re All Doomed! Tour. Verwacht een show met een mix van humor, huiveringwekkende anekdotes en recente gebeurtenissen in de wereld. Kom en sluit je aan bij Dan voor ’the ultimate party in the flames of humanity’.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Er zijn nog tickets voor de show in de middag en voor de échte liefhebbers zijn er ook meet & greet-tickets (voor de middagshow).

WE’RE ALL DOOMED!

Zaterdag 25 februari – Panic! At The Disco

De band komt met hun Viva Las Vengeance Tour naar Rotterdam Ahoy

Panic! At The Disco keert deze zaterdag eindelijk terug naar Nederland met hun Viva Las Vengeance Tour! De band van Brendon Urie maakt er tijdens hun concerten altijd een feestje van door hun hits te combineren met catchy gitaarriffs en verschillende covers te spelen. Denk aan nummers als High Hopes en I Write Sins Not Tragedies. Niemand minder dan FLETCHER is overigens de support act. De Amerikaanse popzangeres scoorde in 2021 nog een hit door samen met Duncan Laurence een nieuwe versie Arcade uit te brengen.

Klinkt dit voor jou als een niet te missen show? Haal dan snel de laatste tickets via de link hieronder.

Panic! At The Disco - High Hopes (Official Video)
Panic! At The Disco – High Hopes (Official Video)

Zondag 26 februari – FLEMMING

De singer-songwriter keert terug naar 013 Tilburg

Deze zondag staat FLEMMING in 013! Zijn vorige show in Tilburg (in de Next) was binnen no-time uitverkocht en daarom staat hij deze keer in de grotere Main. Ook hiervoor vlogen de tickets de deur uit. Dat is ook niet gek natuurlijk, gezien hij de afgelopen tijd hit na hit scoorde, met nummers als Automatisch en Zij Wil Mij. De support act bij deze avond is AISHA, die afgelopen Popronde nog indruk maakte met haar toegankelijk pop met een knipoog naar R&B.

Tickets voor de show in 013 zijn uitverkocht, maar houd de evenementpagina in de gaten voor doorverkooptickets van andere fans.

Zit er niks voor jou tussen in deze ‘Even vooruitkijken’ of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na deze twee weken plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.