Muziek

Even vooruitkijken: Miss Montreal, Trixie & Katya, Dreamcatcher en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 16 november – Trixie & Katya

Geniet van een hilarische dragshow met Trixie & Katya in AFAS Live.

Aankomende woensdag komt het drag queen-duo Trixie Mattel en Katya Zamolodchikova naar Amsterdam. Dit hilarische tweetal is bekend geworden door hun deelname aan het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race. Na het seizoen werkten ze verder samen aan verschillende projecten zoals de populaire YouTube-serie UNHhhh, waarbij ze allerlei onderwerpen bespreken. Ook hebben ze een podcast, genaamd The Bald and the Beautiful, waar ze verschillende gasten interviewen. Als je bekend bent met deze projecten dan weet je dat ook hun live show een hilarische show gaat worden vol met theatrale erotiek en sketches.

De show is momenteel uitverkocht, maar blijf de pagina in de gaten houden voor doorverkooptickets van andere fans!

UNHhhh ep 192 - Language
UNHhhh ep 192 – Language

Donderdag 17 november – Dreamcatcher

Rock mee met k-pop groep Dreamcatcher in 013.

De K-popgroep Dreamcatcher staat bekend om hun krachtige zang en nummers met rock- en metalelementen. BOCA, MAISON en Scream zijn dan ook de hits waar de groep groot mee is geworden in thuisland Zuid-Korea en daarbuiten. Naast deze hits hebben de zeven leden ook recentelijk hun nieuwe album [Apocalypse: Follow Us] uitgebracht. Deze nieuwe nummers, en hun hits natuurlijk, zullen zij live laten horen en zien met bijpassende choreografie tijdens hun show in 013 Tilburg.

Fans van K-pop en rock willen deze show niet missen. Haal nu snel je tickets!

Dreamcatcher – [Apocalypse: Follow Us]

Donderdag 17 november – Het Grote Songfestivalfeest

Zing en dans mee met je favoriete Eurovisie Songfestival-hits.

Op donderdag vindt Het Grote Songfestivalfeest plaats in Ziggo Dome, Amsterdam. Tijdens deze spectaculaire show geniet je van optredens van verschillende Eurovisie Songfestival-sterren. Naast buitenlandse artiesten als Go_A, Stefania en Loreen treden ook meerdere Nederlandse oud-deelnemers op. Zo zijn zangeressen S10 en Lenny Kuhr en de meidengroep OG3NE ook van de partij. Gepresenteerd door Edsilia Rombley en Cornald Maas voelt het bij deze avond net alsof je aanwezig bent bij het Eurovisie Songfestival.

Krijg je al zin in deze fantastische avond? Er zijn nog tickets beschikbaar.

Loreen - Euphoria (LIVE!, "Het grote songfestivalfeest" 2019)
Loreen – Euphoria (Live at Het Grote Songfestivalfeest 2019)

Zaterdag 19 november – Miss Montreal

De Nederlandse popzangeres komt naar Tilburg.

Op zaterdag geniet je van Miss Montreal in 013. Bekend van hits als Just A FlirtDoor De WindHoe (ft. Nielson)Till The Sun Comes Up en A Millon Ways is Sanne Hans (haar echte naam) niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. Met meerdere optredens door verschillende zalen en festivals is er geen gebrek aan podiumervaring. Ondersteund door haar band klinken ook haar vele nummers prachtig tijdens een live show. De combinatie van haar podiumervaring en band zorgt er dan ook voor dat de show in 013 een fantastisch concert word die je als fan van Nederlandse popmuziek niet wil missen.

Haal snel je tickets!

Miss Montreal - Door de wind | Beste Zangers 2020
Miss Montreal – Door de wind | Beste Zangers 2020

18, 19 & 20 november – Avond van de Filmmuziek

Beleef een avond met de mooiste filmmuziek in Ziggo Dome

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november beleef je elke avond een spektakel van de allermooiste filmmuziek van grote componisten als Hans Zimmer, John Williams en James Horner. Denk aan filmmuziek van klassiekers als Star Wars, A Star Is Born en Pirates of the Caribbean. De muziek wordt gespeeld door het Grammy Award-winnende Metropole Orkest en zijn er muzikale gasten aanwezig als Ellen ten Damme, Hermine Deurloo, Iris Hond, LAKSHMI, Rogier Kappers, Tania Kross en Waylon.

Liefhebbers van films moeten dus zeker in Ziggo Dome zijn dit weekend. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus sla je slag.

Promo De Avond Van de Filmmuziek 2018
De Avond van de Filmmuziek 2018

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.