Muziek

Even vooruitkijken: Sigur Rós, GLORY Rivals 3, Il Divo en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Dinsdag 1 november – Sigur Rós

De IJslandse postrockband komt dinsdag naar AFAS Live.

Het IJslandse trio Sigur Rós is in 1994 opgericht en gaat dus al een tijdje mee. Dat is ook te merken met de vele studio-albums die ze hebben uitgebracht. Zo staat de band bekend om hun nummers zoals Hoppípolla en Untitled #3 – Samskeyti. Ook vierden ze afgelopen weekend het 20ste jubileum van hun album ( ), wat de band vierde met het uitbrengen van een remaster. Naast deze remaster is het trio ook bezig met het opnemen van een nieuw album. Tijdens hun show in AFAS Live zal Sigur Rós dan ook oude en nieuwe nummers spelen, zodat er voor elke fan wat wils is.

Wil je hier bij zijn? Dan heb je geluk: er zijn nog tickets.

Sigur Rós – ( ) [2022 Remaster]

Zaterdag 5 november – Halloween Dance Party Jack O’ Lantern

Geniet nog van een laatste avond Halloween in de grotten van La Caverne.

Na vandaag is Halloween officieel voorbij, maar als je nog langer door wil genieten dan kan dat in Limburg aankomende zaterdag. In de grotten van La Caverne is er een Halloween dance-feest waar verschillende edm-dj’s optreden. Zo zijn Tony Junior, Kim Kaey, RAM en meer aanwezig. Ook is Qmusic the Party aanwezig met een eigen area. De aankleding van de grotten met honderden kaarsen, open haard en authentieke kroonluchters zorgt voor een unieke sfeer.

Als je zin hebt in een spannende dance-avond dan is dit evenement zeker wat voor jou! Haal hieronder je tickets.

even vooruitkijken
Halloween Dance Party Jack O’ Lantern

Zaterdag 5 november – GLORY Rivals 3

Een spannende kickbokscompetitie bij GLORY Rivals 3.

Liefhebbers van kickboksen en andere vechtsporten moeten aanstaande zaterdag te vinden zijn bij GLORY Rivals 3. Tijdens deze competitie zullen er vijf gevechten plaatsvinden, met als main event Ibrahim El Bouni tegen Muhammed Balli. El Bouni heeft al twee keer eerder gewonnen in de GLORY Rivals-wedstrijden. Balli is in deze GLORY Rivals-competitie voor het eerst een deelnemer. De twee mannen zullen het tegen elkaar opnemen in de Light Heavyweight-klasse. Naast dit gevecht is er ook het co main event met Jay Overmeer tegen Robin Ciric, die het tegen elkaar op nemen in de Welterweight-klasse.

Als fan van kickboksen wil je deze spannende competitie niet missen! Haal hier snel je tickets.

GLORY Rivals 3: Fighters to Watch
GLORY Rivals 3: Fighters to Watch

Zondag 6 november – Il Divo

De klassieke cross-over band geeft een show met hun grootste hits.

Dit unieke viertal staat bekend om hun mix van opera en popmuziek. De groep heeft door deze unieke mix al meer dan 30 miljoen platen verkocht in hun carrière sinds debuut in 2004. Met hits zoals Regresa a Mí, The Time Of Our Lives en Hasta mi final is het dan ook geen wonder dat de groep zo bekend is. Tot iedereens grote verdriet kondigde Il Divo vorig jaar aan dat zanger Carlos Marín is overleden. De groep heeft toen toch besloten om hun tour door te laten gaan en zullen ze tere ere van de zanger veel grote hits zingen. Ondersteund door Steven LaBrie belooft het een mooie show te worden.

Haal nu je tickets voor Il Divo in Ziggo Dome.

Il Divo - For Once In My Life (Visualizer)
Il Divo –  For Once In My Life 

Zondag 6 november – Rise Against

De Amerikaanse punkband komt samen met special guest The Story So Far naar AFAS Live.

Het is alweer een tijdje terug dat Rise Against naar Nederland kwam voor een show, maar het is eindelijk weer zover! De punkband heeft vorig jaar hun negende studio-album uitgebracht genaamd Nowhere Generation en is dit jaar teruggekomen met de opvolger van het album met vijf nieuwe nummers. Naast deze nieuwe muziek zal het viertal ook oude bekende nummers spelen tijdens hun show in AFAS Live, zoals Savior, Prayer Of The Refugee, Satellite en nog veel meer.

Als fan van Rise Against wil je deze show meemaken! Er zijn nog tickets beschikbaar.

Rise Against – Nowhere Generation II

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.