Muziek

Even vooruitkijken: Biffy Clyro, Arcade Fire, De Likt en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 28 september – Biffy Clyro

Biffy Clyro rockt het dak ervan af in AFAS Live.

Met een combinatie van krachtige gitaren en melodieuze popdeuntjes betreedt Biffy Clyro AFAS Live om hun album A Celebration Of Endings live te laten horen aan het publiek. Het album, dat in augustus 2020 uitkwam, is door de coronatijd nog niet gespeeld in Europa. De band heeft in de tussentijd echter niet stilgezeten. Dit jaar hebben ze een nieuw album genaamd The Myth Of The Happily Ever After uitgebracht. Beide albums zullen ze met volle energie en enthousiasme live spelen.

De laatste tickets voor Biffy Clyro in AFAS Live zijn nu te koop.

Biffy Clyro - Unknown Male 01 (Official Video)
Biffy Clyro – Unknown Male 01

Woensdag 28 september – Arcade Fire

Na 4 jaar is de Canadese indierockband terug in Nederland!

Arcade Fire is aanstaande woensdag eindelijk weer te zien in ons land! De band uit Montreal speelt dan in Ziggo Dome met The ”WE” Tour, vernoemd naar hun zesde album. Het album gaat over thema’s waar een hoop mensen de afgelopen twee jaar mee te maken hebben gehad. Zo is dit album geschreven aan het begin van de pandemie en het presidentschap van Donald Trump in Amerika. Frontman Win Butler geeft aan dat deze situaties de toon hebben beïnvloed van het album. Naast het nieuwe album zal de band ook de welbekende hits spelen zoals Everything Now en Rebellion (Lies), zodat elke Arcade Fire-fan zijn hart kan ophalen.

Wil je hier bij zijn? Dan hebben we goed nieuws: er zijn nog tickets beschikbaar. Haal ze via onderstaande link.

Arcade Fire – WE

Donderdag 29 september – De Likt

Neem afscheid van de Rotterdamse band tijdens hun allerlaatste tour.

Aanstaande donderdag zal De Likt optreden in 013 in Tilburg. Deze show is onderdeel van hun afscheidstournee waarbij ze voor het laatst door heel Nederland zullen spelen. Begin deze maand liet de band weten dat ze er mee stoppen en deze fase van hun leven willen afsluiten. Met hun nieuwe album Ctrl-Alt-DeLikt gaan ze dan ook helemaal los om een spetterend afscheid te geven aan hun fans.

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de show in 013.

De Likt - Ctrl-Alt-Delikt
De Likt – Ctrl-Alt-Delikt

Zondag 2 oktober – Levels Fight League 6

Geniet van Mixed Martial Arts op hoog niveau in Amsterdam.

Deze zondag vindt Levels Fight League 6 plaats in het Transformatorhuis in Amsterdam. Bij deze spannende Mixed Martial Arts-competitie zullen verschillende (inter)nationale MMA-sterren, zoals Murthel Groenhart, Jason Wilnis, Gino van Steenis, Melvin van Suijdam en meer naar Nederland komen om tegen elkaar te strijden. Dit wil je niet missen!

Wil je dit spektakel niet missen? Haal dan snel je tickets!

ELEVATE: Murthel Groenhart | LFL 6
Murthel Groenhart – LFL 6

Zondag 2 oktober – RONDÉ

Indiepopband van eigen bodem komt naar Patronaat in Haarlem.

Na op tour te zijn geweest als voorprogramma voor artiesten zoals James Bay en Bastille komt het Nederlandse viertal met een eigen show in Patronaat. De band rondom zangeres Rikki Borgelt is bekend van hits zoals Hard To Say Goodbye, Love Myself, Get To You en het nummer Run wat ook te horen was in een commercial voor een bekend biermerk. Maar deze welbekende hitjes zijn niet het enige wat de groep kenmerkt. Zo staat de band bekend om hun energieke liveshows waarbij het publiek los gaat op de blije melodieën en zich ook kan inleven in de emotionele nummers.

Liefhebbers van indiepop willen deze show niet missen dus. Koop je tickets via onderstaande link.

RONDÉ – Love Myself

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.