Muziek

Even vooruitkijken: PIÑA Eindhoven, de Tante Joke Karaoke Band en meer

Tickets voor de tofste shows en events

In ‘Even vooruitkijken’ bespreken we de leukste concerten en events voor de aankomende week. Waar zien we jou terug?

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Even opletten!

Deze concerten en evenementen vinden plaats na 25 februari. Houd er rekening mee dat voor een aantal van deze evenementen het 1G-beleid kan gelden. Dit betekent dat je een negatief testbewijs aan de deur moeten laten zien. Kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.

Vrijdag 4 maart – PIÑA Eindhoven

Eindelijk weer samen genieten op de heerlijkste latin muziek.

PIÑA Eindhoven is terug! Tijdens deze avond in Effenaar, Eindhoven kun je met de voetjes van de vloer op reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken. Bekijk hier alvast een voorproefje van hoe de avond zal verlopen met de aftermovie van de vorige editie.

PIÑA Aftermovie - Vamos a bailar
PIÑA Aftermovie – Vamos a bailar

Vrijdag 4 maart – Vunzige Deuntjes

Patronaat meets Vunzige Deuntjes

Nadat afgelopen vrijdag het dak eraf ging in Melkweg Amsterdam, is de nieuwe editie van Vunzige Deuntjes aanstaande vrijdag in Patronaat. Een andere locatie betekent echter geen andere insteek, die blijft namelijk nog steeds als volgt: losgaan op de lekkerste hiphop-, R&B- en dancehall-deuntjes. Kom alvast in de sfeer met de Vunzige Deuntjes-playlist.

Vunzige Deuntjes Official Playlist

Zaterdag 5 maart – Tante Joke Karaoke Band

Heb jij je verzoekje al klaarstaan?

Meeschreeuwhits, liefdesduetten of muziek om op te dansen: de Tante Joke Karaoke Band zorgt voor een onvergetelijke avond in Patronaat Haarlem. Je kunt jouw favoriete nummer doorgeven aan de balie en vanaf dan kun jij je klaar maken voor je eigen 5 minutes of fame. Leg je beste outfit dus alvast klaar en oefen nog even extra goed tijdens de zangsessies onder de douche.

Tante Joke Karaoke Band - teaser 2018
Tante Joke Karaoke Band – teaser 2018

Zaterdag 5 maart – Encore

Een zaterdagavond zoals hij bedoeld is.

Elke zaterdagnacht klinken de lekkerste hiphop, afro, dancehall and R&B tracks binnen de muren van Melkweg Amsterdam. De afgelopen jaren hebben artiesten zoals Future, Kehlani, Big Sean, Mustard en Post Malone hun entree gemaakt tijdens Encore. Wie weet wat zaterdag in petto heeft?

Encore - Every Saturday @ Melkweg, Amsterdam
Encore – Every Saturday @ Melkweg, Amsterdam (2020)

Zondag 6 maart – Sandra van Nieuwland

Sandra is terug op de planken met haar voltallige band.

Het weekend iets rustiger afsluiten? Dan ben je bij het concert van Sandra van Nieuwland in Patronaat, Haarlem aan het juiste adres. Op de nieuwe muziek van Sandra is haar sound intiemer en dromerige dan voorheen. Dit vertaalt zich op het podium in een meer dynamische show. Van klein en breekbaar naar groots en krachtig. Luister hier alvast naar een voorproefje met haar nieuwe release Bandaid.

Bandaid – Sandra van Nieuwland

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.