Muziek

Even vooruitkijken: Happy Feelings, BLØF, Jason Waterfalls en meer

Tickets voor de tofste shows en events

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

In ‘Even vooruitkijken’ bespreken we de leukste concerten en events voor de aankomende week. Waar zien we jou terug?

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Even opletten!

Houd er rekening mee dat voor een aantal van deze evenementen het 1G-beleid kan gelden. Dit betekent dat je een negatief testbewijs aan de deur moeten laten zien. Kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.

Vrijdag 18 maart – Happy Feelings

Vrolijk het weekend in met de Happy Feelings tunes.

Vrijdagavond vult Metropool Enschede zich met muziek waar je wel op moet dansen. Met liedjes uit de 00’s, 90’s, house en disco kun je deze avond niet stil blijven staan. Leg je mooiste outfit en je dansschoenen dus maar alvast klaar, want dit beloofd a night to remember te worden. Kom alvast in de sfeer met de aftermovie van 2018.

Happy Feelings x Rewind 2018
Happy Feelings x Rewind 2018

Zaterdag 19 maart – Das Oktober Metalfest

Zeg je metal, dan zeg je Das Oktober Metalfest.

Nadat het festival eind vorig jaar helaas niet door kon gaan, is het dit weekend dan eindelijk zover in het Klokgebouw in Eindhoven. Lekker aan lange tafels met vrienden volle skullpullen bier drinken, dikke moshpits en headbangen op vette metalbands. Bands als Korpiklaani, Destruction, Trollfest, Evile en meer zullen hun entree maken tijdens het festival.

Das Oktober Metalfest 2022 Promo
Das Oktober Metalfest 2022 Promo

Zaterdag 19 maart – Zer00’s Heroes

Pop, indie, dance of early urban: je hoort het bij Zer00’s Heroes.

Met Zer00’s Heroes in Patronaat in Haarlem gaan we terug naar de tijd van Hyves, Justin Timberlake en beltegoed. De dj’s van Zer00’s Heroes hebben de lekkerste hits uit de jaren nul klaargezet en kunnen niet wachten om iedereen te laten dansen. Dat wordt dus een avond mee zingen met Toxic van Britney Spears en Hot in Herre van Nelly.

Zer00’s Heroes playlist – Spotify

Zondag 20 maart – BLØF

Na vijf jaar is de band weer terug in Effenaar, Eindhoven.

BLØF is met hits als Zoutelande, Dansen Aan Zee en Aan De Kust niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. De vier vrienden groeiden binnen een aantal jaar uit tot één van de succesvolste Nederlandse popgroepen. Na verschillende verplaatste concerten, staat de band weer op de planken met hun tour en aanstaande zondag is Eindhoven aan de beurt.

BLØF - Bitterzoet (Official Lyric Video)
BLØF – Bitterzoet (Official Lyric Video)

Zondag 20 maart – Jason Waterfalls

Geïnspireerd door bands als Don Broco en Nothing But Thieves werd Jason Waterfalls in 2017 opgericht. De Utrechtse rockband componeert catchy refreinen, meezingbare teksten gecombineerd met aanstekelijke positieve energie. De band heeft sinds 2017 verschillende singles uitgebracht zoals Silhouettes, Some Things en Dark Side. Nadat de band al eerder te vinden was in Patronaat als support act, is het nu tijd om zondag terug te keren als hoofdact.

JASONWATERFALLS - DARK SIDE
JASON WATERFALLS – DARK SIDE

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.