Muziek

Even vooruitkijken: Typhoon, Ilse DeLange, Duncan Laurence en meer

We hebben op het Ticketmaster Blog een rubriek genaamd “Even vooruitkijken” met alle evenementen van aankomende week.

Maandagen zijn voor iedereen zwaar. Het weekend is voorbij en je moet weer aan de slag. Daarom hebben we een rubriek genaamd “Even vooruitkijken”, zodat maandagen iets makkelijker worden. Hoe je maandag er ook uitziet, hier zijn de acht evenementen van deze week waar je lekker naar vooruit kan kijken.


Even opletten!

Voor al deze evenementen heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit betekent: een vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, die je bij de ingang kunt tonen via de CoronaCheck-app.


Woensdag 3 november – Typhoon

Nederlands geluid in AFAS Live
Typhoon - Oordeel (Titelsong 'De Veroordeling')

Nederlandse rapper Typhoon staat op woensdag in AFAS Live in Amsterdam. Eind vorig jaar kwam zijn derde album Lichthuis uit, maar door de pandemie kon hij dit geluid nog maar nauwelijks live laten horen. Inmiddels mag het weer en hij doet dit groots.


Donderdag 4 november – Level 42 / Navarone

Britse pop in Eindhoven
Level 42 - Lessons In Love (Live in London, 2003)

Level 42 staat vrijdag in Effenaar in Eindhoven. De Britse popiconen komen naar de Grote Zaal om onder andere hun hit-nummers Lessons In Love, It’s Over en To Be With You Again te spelen. Verwacht een avond vol jazz, pop en funk en heerlijk geluid.

Kan je donderdag niet? Level 42 heeft meerdere shows staan in Nederland in de komende weken.

Nederlands rocktalent
NAVARONE - Cerberus (Official Video)

De Nederlandse rockband Navarone is een naam die je niet snel zal vergeten. Na hun succes bij The Voice Of Holland had de band 20 clubshows, meer dan 30 festivaloptredens en support optredens voor Bon Jovi en Anouk in de agenda staan. Op donderdag staat de band in Metropool in Hengelo op de Juniper Stage.


Vrijdag 5 november – Terug Naar Toen

Een avondje nostalgie deel 1

Vrijdagavond komt Terug Naar Toen naar de Hertog Jan Zaal in Metropool in Enschede. Vanaf 19:00 worden de grootste hits gedraaid, van Britney Spears tot de Backstreet Boys, zodat iedereen die van de 90’s en 00’s houdt lekker kan dansen.

Even opletten: dit event is 18+.


Zaterdag 6 november – IAMDDB / Zer00’s Heroes

Britse urban in Melkweg
IAMDDB - Silver Lines (Official Music Video)

Britse rapper en zangeres IAMDDB staat zaterdag in Melkweg in Amsterdam. Eerder stond IAMDDB in de Upstairs en Oude Zaal, en nu is het tijd voor de Max. De afgelopen jaren bracht ze het ene na het andere nummer uit, met als laatste de nummers Silver Lines en JGL. Met een mix van urban, jazz en hiphop belooft ze een heerlijke avond neer te zetten.

Een avondje nostalgie deel 2

Omdat één dansavond niet genoeg was voegen we deze ook nog toe aan de lijst: Zer00’s Heroes staat zaterdag in Patronaat in Haarlem! Van pop tot indie en van dance tot early urban, er staat een avond met heerlijke nummers uit de ’00s voor je klaar.

Even opletten: dit event is 18+.


Zondag 7 november – Ilse DeLange / Duncan Laurence

Ilse DeLange in het hart van Nederland
Ilse DeLange - I Will Help You (official video)

Ilse DeLange komt naar TivoliVredenburg op zondag! Ilse is de afgelopen jaren weer bezig met haar solocarrière en bracht in 2020 het album Changes uit. Tijdens haar optreden in Utrecht zul je oude hits als So Incredible horen, maar ook nieuwe muziek.

Een magische avond
Duncan Laurence - Arcade (Lyric Video) ft. FLETCHER

Duncan Laurence. Een naam die inmiddels iedereen kent. Op zondag komt de singer-songwriter naar SPOT / De Oosterpoort in Groningen. Vorig jaar bracht Duncan zijn debuutalbum Small Town Boy uit en eerder dit jaar bracht hij het nummer Arcade nog een keer uit met zangeres Fletcher. Het belooft zondagavond een magische avond te worden.

Kan je zondag niet? Duncan Laurence heeft nog een aantal shows staan.


Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.