Ticketmaster

De Ticketmaster SING première: muzikaal en gezellig

Het is alweer bijna twee weken geleden dat onze speciale Ticketmaster première van de film SING plaats vond in Amsterdam. Was jij erbij? Wat was het leuk, hè! Wij vonden het een super geslaagde avond. Wij hopen jullie ook! Lees en zie in dit blog alles over deze avond.

Op dinsdag 6 december was het dan zo ver: onze speciale Ticketmaster première in Pathé Arena Amsterdam! Dit in het teken van onze 200.000 likes op Facebook. 200 van onze Facebook fans mochten hier bij zijn. Het was een bijzondere avond, vol lachende gezichten! Bekijk hieronder de aftermovie van deze avond.

 

Aftermovie Ticketmaster Première Sing

 

De eerste fans kwamen al om half 6 aan, terwijl de inloop eigenlijk pas om half 7 begon! We kunnen wel zeggen dat we dedicated fans hebben. Vanaf dat moment ging het allemaal erg hard. De fans mochten naar binnen, de rode loper foto’s werden gemaakt en de bioscoopzaal zat in een mum van tijd he-le-maal vol! Fantastisch!

Wij waren natuurlijk heel benieuwd hoe onze fans de avond beleefden. Jij ook? Check dan de berichten in dit blog, die binnen zijn gekomen onder de hashtag #tmlovessing! Spot jij jezelf?

ik voel me net hannah montana #tmlovessing #premiere

A post shared by @rebeccakuitert on

#tmlovessing

A post shared by Barry K (@brr_kkklkrn) on

Wat een leuke berichten! We gaan nog even door.

??? #ticketmaster #tmlovessing #sing #pathe

A photo posted by @joycevonv on

Gezelligheid!

sing-582

sing-582-1

Wij worden ontzettend blij van jullie mooie berichten en foto’s. Bedankt voor jullie komst, wij hebben onze 200.000 Facebook likes uitgebreid gevierd, samen met onze fans!