Winnen

Ahoy kleurt oranje tijdens Nacht van Oranje

Win tickets voor Koningsnacht!

Nacht van Oranje tickets

Driewerf hoera! Willem-Alexander Claus George Ferdinand aka Koning der Nederlanden aka Prins van Oranje-Nassau aka Jonkheer van Amsberg is 27 april jarig. Dat betekent weer Koningsdag en Koningsnacht vieren. En voor die laatste geven wij een driewerf aan twee tickets weg.

Nacht van Oranje
Voor een echt oranje Koningsnachtfeestje ga je op 26 april naar Nacht van Oranje. Dan staat de Ahoy in Rotterdam vol met 12.000 in oranje uitgedoste feestvierders en kan je ongegeneerd meebrullen met Hollandse hits van onder meer Lee Towers, Gerard Joling, de Snollebollekes en Het Feestteam. Wat Nacht van Oranje extra leuk maakt is dat het podium in het midden van de zaal staat. Dat zorgt voor een gezellige 360 graden feestbeleving.

Win tickets
Heb jij nog geen plannen voor Koningsnacht en klinkt dit alles je als Nederlandstalige muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws: wij mogen 3 x 2 tickets weggeven voor Nacht van Oranje! Laat in een reactie op Facebook, Instagram of Twitter weten wie jij meeneemt en wie weet ben jij één van de drie gelukkige winnaars. Meedoen kan tot en met maandag 22 april. Op dinsdag 23 april kiezen wij de winnaars uit.

Geen tickets gewonnen of zeker zijn van een gezellig feestje tijdens Koningsnacht? Bestel hier je tickets.

Lee Towers-Nacht van Oranje 2019!