Winnen

Doe de Mickey Mouse Dans en WIN

Laat je Mickey Mouse oren zien. Doe mee en maak kans op tickets voor Disney On Ice inclusief Meet & Greet!

Tickets

In 2018 is het 90 jaar geleden dat Mickey Mouse voor het eerst zijn opwachting maakte in de tekenfilm Steamboat Willy. En dat wordt ook gevierd bij Disney On Ice met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show!

WIN WIN WIN – Win tickets voor Disney On Ice en een Meet & Greet!

Wil jij hierbij zijn? Doe dan mee aan de Mickey Mouse Dans Competitie. Hiermee maak je kans op vier tickets voor Disney On Ice en een echte ontmoeting met Mickey Mouse en Minnie Mouse!

Ticketmaster mag twee gezinnen blij maken met tickets, maar daar moeten jullie wel iets voor doen.

1. Kijk de Mickey Mouse Dans video
2. Show ons je beste dansmoves
3. Post je video op Facebook met #IkwilnaarDisneyOnIce (zet het bericht op openbaar zodat wij het kunnen zien)

We geven twee pakketten weg:

– 1 x 4 tickets + Meet & Greet voor 14 december 19:00 uur in Rotterdam
– 1 x 4 tickets + Meet & Greet voor 22 december 15:30 uur in Utrecht

Niet gewonnen? Niet getreurd. Er zijn nog tickets te koop via Ticketmaster.
Disney On Ice staat van 12 t/m 16 december in Rotterdam en van 22 t/m 30 december in Utrecht.

Actievoorwaarden: De actie start op 13 november 2019 en eindigt op 30 november 2019 om 23:59 uur. De winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle videos die geupload zijn met #IkwilnaarDisneyOnIce. Winnaars ontvangen voor 5 december bericht via Facebook. Prijzen zijn vier (4) gratis Goud Premium tickets voor vrijdag 14 december om 19:00 uur in Rotterdam Ahoy of vier (4) gratis Goud Premium tickets voor zaterdag 22 december om 15:30 uur in Jaarbeurs Utrecht. De locaties en data worden willekeurig aan de winnaars toegewezen. Na afloop van de betreffende shows hebben de winnaars toegang tot de Meet & Greet. Er wordt geen contant geld uitgekeerd en er zijn ook geen andere prijzen beschikbaar. Tickets kunnen door de winnaar niet worden overgedragen of verkocht tenzij een ouder/voogd of grootouder namens een kind of familielid meedoet aan de prijsvraag en dan alleen aan het kind of het familielid namens wie de ouder/voogd of grootouder aan de prijsvraag heeft meegedaan.

Klik hier voor de algemene spelvoorwaarden van Ticketmaster.