Winnen

#tmeiliketickets – Maak kans op 4 Pinkpop tickets!

Vorig jaar hebben zo ontzettend veel plezier gehad in onze paaseierenactie dat we het tijd vinden voor een 2e editie.
Hoe zat het ook alweer? Het was eigenlijk heel simpel: De paashaas verstopte geinige eitjes op onze site, social media kanalen en nieuwsbrieven. Had je alle eitjes gevonden en het gouden ei, o nee het Pinkpop-roze ei, en je maakte kans op op, jawel, Pinkpop tickets! Soms waren de eieren moeilijk te vinden, soms heel makkelijk, en soms moest je artiesten op social media goed in de gaten houden voor een mogelijke hint (Dotan en Niels Geusebroek speelden voor Paashaas :)).
Verander nooit een winnende formule, dus ook dit jaar: 10 eitjes + 1 roze ei = kans maken op 4 Pinkpop weekendtickets.

De weekendtickets voor Pinkpop waren extréém snel uitverkocht en daarom zijn we ontzettend blij met de support van Bureau Pinkpop aan deze actie.
Doe mee en maak kans om Muse, Robbie Williams, Pharrell Williams, Foo Fighters, Anouk, Sam Smith en al die andere artiesten live te gaan zien, maar natuurlijk ook om drie dagen lang van de gezelligheid van het festival te genieten.

Zo doe je mee
Wat moet je doen om die felbegeerde Pinkpop weekendkaarten in je bezit te krijgen? Vandaag, don. 19 maart, is de paashaas begonnen met verstoppen van de 10 bijzondere paaseieren en dit blijft hij de komende dagen doen.  Deze zijn te vinden op een van onze social media kanalen, website, blog of nieuwsbrief. Zoek en vind deze paaseieren en stuur je antwoord naar ons door via de speciale #tmeiliketickets pagina. Hier kan je de namen van de artiesten doorgeven die bij het paasei horen. Ook is er ‘een gouden ei’ en dit is in ons geval het tiende (Pinkpop) Roze Ei. Zonder het vinden van het Roze Ei is je deelname helaas niet geldig.
Maar vrees niet, we helpen je op weg met aanwijzingen via: Twitter | Facebook | Instagram
Houd onze social media dus goed in de gaten!

Dit is er te winnen
Vier weekendkaarten voor het Pinkpop festival in Landgraaf op 12, 13 en 14 juni 2015 t.w.v. 720,- euro. De winnaar wordt op woensdag 1 april bekend gemaakt. Alléén de winnaar ontvangt een e-mailbericht. Véél succes.

Klik hier voor onze actievoorwaarden.

Veel plezier en succes!!