Coronaproof

Thuismaster: 10 leukste nieuwtjes van mei

In Thuismaster geven we tips voor de concertvrije dagen. In deze editie o.a. Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Eefje De Visser en Harry Styles.

Het is alweer eind mei. We hebben de leuke nieuwtjes van de afgelopen maand bij elkaar gezocht en de tien leukste in dit blog gezet.

Lady Gaga

Vandaag is het zesde album van Lady Gaga uitgekomen, Chromatica. Drie van de zestien nummers op het album bevatten samenwerkingen met andere artiesten: Rain On Me met Ariana Grande, Sour Candy met BLACKPINK en Sine From Above met Elton John. Tussendoor zitten er drie instrumentale nummers die soepel overlopen in up-beatnummers. Dit is een perfect album om heerlijk los op te gaan.

Eefje De Visser

Op vrijdag 3 juli brengt Eefje De Visser haar nieuwe concertfilm Bitterzoet uit. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld. Koop tickets voor deze unieke première via Ticketmaster.nl

https://www.instagram.com/p/CAuWNkflXt7/

Wind of Change

De nieuwe podcast Wind of Change focust zich op het nummer Wind of Change van the Scorpions. Journalist Partick Radden Keefe heeft een gerucht gehoord dat dit nummer niet door the Scorpions is geschreven, maar door de CIA. In deze podcast gaat hij opzoek naar de waarheid achter dit nummer.

Harry Styles

Na het succes van Adore You komt Harry Styles met een nieuwe single, Watermelon Sugar. Het is een heerlijk zomernummer met een zomerse videoclip.

Harry Styles - Watermelon Sugar (Official Video)

Red Hot Chili Peppers

Op 20 mei maakte Pinkpop bekend dat de Red Hot Chili Peppers volgend jaar terugkomen als headliner op vrijdag 18 juni. Pinkpop 2021 zal op 18, 19 en 20 juni 2021 plaatsvinden.

https://www.instagram.com/p/CAZtobznKr4/

Ruben, Tijl en Ruben 

Gisteravond was het zover: de eerste Online Improv Show van Ruben, Tijl en Ruben! Het  was een avond theater, live op je beeldscherm. Zoals elke improvisatieshow moeten er wel suggesties uit het publiek komen. De oplossing? WhatsApp je idee naar spelleider Wilko Terwijn en geef zo toch je ideeën door. Vanavond is show nummer twee en deze is, net als show één, volledig uitverkocht. Maar niet getreurd: op 26 en 27 juni geven de mannen nieuwe shows. Tickets zijn nu verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

https://www.instagram.com/p/CAvn_SuBHBK/

Carly Rae Jepsen

Op 20 mei werden fans van Carly Rae Jepsen verrast met een nieuw album. Dedicated Side B  bevat nummers die het album Dedicated net niet haalden. Dit heeft ze al een keer eerder gedaan voor haar album Emotion, waarvoor ook een Side B verscheen als verrassing.

Kygo & OneRepublic

Na de succesvolle samenwerking met het nummer Stranger Things hebben Kygo en OneRepublic weer samengewerkt. Lose Somebody is net verschenen – beluister het hieronder!

Kygo, OneRepublic - Lose Somebody (Audio)

Duncan Laurance

Songfestival-winnaar Duncan Laurance heeft tijdens Eurovision: Europe Shine A Light zijn nieuwe nummer Someone Else laten horen.

Duncan Laurence - Someone Else (Lyric Video)

Sia

Het eerste nummer van het nieuwe album van Sia is uit! Together is niet alleen de eerste single van haar album, maar maakt ook deel uit van de film Music. Heel het album staat in het teken van de film, die door Sia zelf geregisseerd en geschreven werd. Het album Music komt waarschijnlijk in september dit jaar uit.

Sia - Together (from the motion picture Music)

Heb jij nog een leuk nieuwtje gevonden deze maand? Deel het met ons op Facebook.

Dit was Thuismaster voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!