Coronaproof

Thuismaster: 10 leukste nieuwtjes van mei

In Thuismaster geven we tips voor de concertvrije dagen. In deze editie o.a. Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Eefje De Visser en Harry Styles.

Het is alweer eind mei. We hebben de leuke nieuwtjes van de afgelopen maand bij elkaar gezocht en de tien leukste in dit blog gezet.

Lady Gaga

Vandaag is het zesde album van Lady Gaga uitgekomen, Chromatica. Drie van de zestien nummers op het album bevatten samenwerkingen met andere artiesten: Rain On Me met Ariana Grande, Sour Candy met BLACKPINK en Sine From Above met Elton John. Tussendoor zitten er drie instrumentale nummers die soepel overlopen in up-beatnummers. Dit is een perfect album om heerlijk los op te gaan.

Eefje De Visser

Op vrijdag 3 juli brengt Eefje De Visser haar nieuwe concertfilm Bitterzoet uit. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld. Koop tickets voor deze unieke première via Ticketmaster.nl

View this post on Instagram

Peeps! Ik ben heel blij en trots dat we dit gaan doen. We gaan in ons huis/studio in de beste audio- en beeldkwaliteit onze Bitterzoet live premiere filmen en uitbrengen voor jullie. Het is een lang verhaal alles bij elkaar, maar wat ik hier kort wil zeggen: we kijken er heel erg naar uit, en hopen op jullie support! Hieronder lees je alles wat je maar wil weten. (For English: go to eefjedevisser.com, ‘film’ and `meer info’) 𝐁𝐈𝐓𝐓𝐄𝐑𝐙𝐎𝐄𝐓 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐄𝐑𝐓𝐅𝐈𝐋𝐌 – 𝐕𝐑𝐈𝐉𝐃𝐀𝐆 𝟑 𝐉𝐔𝐋𝐈 𝟐𝟎𝟐𝟎 EEFJE DE VISSER LANCEERT CONCERTFILM ALS BITTERZOET ANTWOORD OP HAAR GEANNULEERDE TOUR Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen. De film zal te zien zijn op 3 juli om 21h00 online en in een aantal Nederlandse concertzalen waar Eefje haar uitverkochte Bitterzoet show ging brengen (max 100 mensen per vertoning). 𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐞 𝐨𝐧𝐬 𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐞𝐧? Lever dan een bijdrage door jouw ticket te kopen voor deze unieke concertfilm. Link in bio 𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡: Omdat de film een investering vraagt en we onze muzikanten en crew zekerheid willen geven over minimale inkomsten willen we graag minstens 1500 tickets verkopen voor we het project starten. Deze pre-order zal van start gaan op 28 mei 2020 om 10h00. 𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐩𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧 𝐁𝐢𝐭𝐭𝐞𝐫𝐳𝐨𝐞𝐭 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐟𝐢𝐥𝐦: Een ticket kopen kan via de link in mijn bio WERELDWIJD ONLINE EVENT 3 juli 21h00 – verkoop start op 28 mei om 10h00 TICKET (basis) = 10 EURO TICKET (50% korting) = 5 EURO (alleen voor mensen die al een concertkaartje voor tour hebben. Zij ontvangen hier over een mail van de club/zaal) EVENTS PREMIERE 3 juli 21h00 – verkoop start 30 mei om 10h00 Ticketlinks vind je op eefjedevisser.com De Bitterzoet Concertfilm wordt afgespeeld op groot scherm in de verschillende zalen voor maximaal 100 mensen. Alle info vind je ook op onze website: www.eefjedevisser.com Veel liefs, Eefje en het hele team.

A post shared by Eefje de Visser (@eefjedevisser) on

Wind of Change

De nieuwe podcast Wind of Change focust zich op het nummer Wind of Change van the Scorpions. Journalist Partick Radden Keefe heeft een gerucht gehoord dat dit nummer niet door the Scorpions is geschreven, maar door de CIA. In deze podcast gaat hij opzoek naar de waarheid achter dit nummer.

Harry Styles

Na het succes van Adore You komt Harry Styles met een nieuwe single, Watermelon Sugar. Het is een heerlijk zomernummer met een zomerse videoclip.

Harry Styles - Watermelon Sugar (Official Video)

Red Hot Chili Peppers

Op 20 mei maakte Pinkpop bekend dat de Red Hot Chili Peppers volgend jaar terugkomen als headliner op vrijdag 18 juni. Pinkpop 2021 zal op 18, 19 en 20 juni 2021 plaatsvinden.

Ruben, Tijl en Ruben 

Gisteravond was het zover: de eerste Online Improv Show van Ruben, Tijl en Ruben! Het  was een avond theater, live op je beeldscherm. Zoals elke improvisatieshow moeten er wel suggesties uit het publiek komen. De oplossing? WhatsApp je idee naar spelleider Wilko Terwijn en geef zo toch je ideeën door. Vanavond is show nummer twee en deze is, net als show één, volledig uitverkocht. Maar niet getreurd: op 26 en 27 juni geven de mannen nieuwe shows. Tickets zijn nu verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

Carly Rae Jepsen

Op 20 mei werden fans van Carly Rae Jepsen verrast met een nieuw album. Dedicated Side B  bevat nummers die het album Dedicated net niet haalden. Dit heeft ze al een keer eerder gedaan voor haar album Emotion, waarvoor ook een Side B verscheen als verrassing.

Kygo & OneRepublic

Na de succesvolle samenwerking met het nummer Stranger Things hebben Kygo en OneRepublic weer samengewerkt. Lose Somebody is net verschenen – beluister het hieronder!

Kygo, OneRepublic - Lose Somebody (Audio)

Duncan Laurance

Songfestival-winnaar Duncan Laurance heeft tijdens Eurovision: Europe Shine A Light zijn nieuwe nummer Someone Else laten horen.

Duncan Laurence - Someone Else (Lyric Video)

Sia

Het eerste nummer van het nieuwe album van Sia is uit! Together is niet alleen de eerste single van haar album, maar maakt ook deel uit van de film Music. Heel het album staat in het teken van de film, die door Sia zelf geregisseerd en geschreven werd. Het album Music komt waarschijnlijk in september dit jaar uit.

Sia - Together (from the motion picture Music)

Heb jij nog een leuk nieuwtje gevonden deze maand? Deel het met ons op Facebook.

Dit was Thuismaster voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!