Muziek

Even vooruitkijken: Donnie, Joe Bonamassa, EK Squash en meer

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

In ‘Even vooruitkijken’ bespreken we de leukste concerten en events voor de aankomende week. Waar zien we jou terug?

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Dinsdag 26 april – Royal Rave

Een Koningsnacht-rave met underground vibes, electro, breaks en jungle in 013 Tilburg.

013 zal deze avond in twee area’s oranje kleuren. Op de mainstage staan namen als Chase & Status, Holy Goof, Document One en Gladde Paling, die de fijnste drum & bass- en basshousedeuntjes zullen verzorgen. In de Next presenteert community GO! een rave-waardige line up met Jensen Interceptor, Tim Reaper, Talik, French II en Pelgrim & Pyne zijn van de partij. Aan goede namen dus geen gebrek op Koningsnacht in 013!

Rampage 2018 - Chase & Status dj-set ft. Mc Rage
Rampage 2018 – Chase & Status dj-set ft. Mc Rage

Woensdag 27 april – EK Squash

Het grootste squashtoernooi van Europa komt naar het Klokgebouw in Eindhoven.

Van 27 tot en met 30 april verzamelen Europa’s beste squashspelers zich in het Klokgebouw in Eindhoven voor het EK Squash. De gehele Europese top, waaronder Frankrijk, Engeland, Duitsland en België zullen in hun sterkste bezetting deelnemen. Hier zullen zij het in teamverband tegen elkaar opnemen. Zowel de herenteams als de damesteams spelen deze week om de Europese titel.

EK SQUASH 2022 teaser video Klokgebouw Eindhoven
EK SQUASH 2022

Woensdag 27 april – Reggae Explosion Festival

Vier Koningsdag met de lekkerste reggae in de Akerk in Groningen.

Naast de traditionele activiteiten tijdens Koningsdag zoals naar de vrijmarkt, een tompouce eten of je oranje outfit aantrekken kun je je dit jaar ook laten onderdompelen in reggaemuziek tijdens het Reggae Explosion Festival. Met een goede line-up, lekker eten en vooral veel gezelligheid beloofd het aanstaande woensdag een echt feestje te worden in Groningen.

Reggae Explosion 2022 festival
Reggae Explosion 2022 festival

Zaterdag 30 april – Donnie

Een feestje met Donnie en zijn hits in AFAS Live in Amsterdam.

Nederlandse rapper Donnie, ook wel bekend als Maradonnie, staat aanstaande zaterdag in AFAS Live in Amsterdam. Met hits als Geen Centen, Maar Spullen (ft. Frans Bauer), Frans Duits (ft. Frans Duijts), Bon Gepakt (ft. René Froger) en Dit Is De Tijd (ft. Gerard Joling) is Donnie niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Maar naast zijn spraakmakende samenwerkingen (waarvan velen ook present zijn op 30 april), zorgen zijn soloreleases ook voor de nodige aandacht. Zo ging zijn single Snelle Planga viraal met bijna twee miljoen streams. Kom alvast in de sfeer voor zaterdag met zijn laatste hit Bieber Van De Kroeg.

Donnie & Mart Hoogkamer - Bieber Van De Kroeg (Official Music Video)
Donnie & Mart Hoogkamer – Bieber Van De Kroeg

Zaterdag 30 april – Joe Bonamassa

Bluesvirtuoos keert terug naar Ziggo Dome.

Met een vader als gitaarhandelaar is het geen verassing dat Joe Bonamassa zijn weg kan vinden met de snaren. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een grote bluesgitarist en zanger. In zijn muziek weet hij genres als hardrock, folk, soul en swing goed te combineren tot zijn eigen sound. Naast nummers van het nieuwe, 15e solo studioalbum, speelt hij ook nummers van andere albums zoals Royal Tea, Redemption, en Blues of Desperation plus enkele klassieke Bonamassa-publieksfavorieten.

Joe Bonamassa - "Mind's Eye" - Official Music Video
Joe Bonamassa – “Mind’s Eye” – Official Music Video

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.