Muziek

Even vooruitkijken: Fred again.., Bryan Adams, Nightwish en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 23 november – Bryan Adams

De Canadese zanger Bryan Adams komt naar Amsterdam!

Woensdag staat de muzikant met zijn So Happy It Hurts Tour in Ziggo Dome. De tour staat in het teken van zijn album met dezelfde naam. Het album is uitgekomen in maart van dit jaar en is genomineerd voor Best Rock Perfomance bij de Grammy Awards 2023. Fans kunnen in Amsterdam genieten van nummers van het nieuwe album, maar ook hits van zijn andere 15 studio-albums komen uiteraard voorbij.

Dit concert is iets wat je als fan van Bryan Adams niet wil missen. En gelukkig hoeft dat niet! Er zijn nog tickets beschikbaar voor zijn show van aankomende woensdag.

Byran Adams – So Happy It Hurts

Woensdag 23 november – Billy Talent

Rock het dak van 013 eraf met punkers Billy Talent.

Als je zin hebt in een avondje rocken, dan ben je bij Billy Talent in Tilburg aan het goede adres. Het Canadese viertal staat bekend om pakkende nummers met een eigen sound. Hun kenmerkende geluid hoor je terug in bekende hits als Red Flag en Fallen Leaves. Naast deze hits heeft de band dit jaar een nieuw album genaamd Crisis Of Faith, waarbij ze de bekende single Reckless Paradise zeker live laten horen tijdens het concert. Samen met punktroubadour Frank Turner en het Berlijnse trio PABST als hun supports, is dit dan ook een avond die elke rockfan moet meemaken.

Er zijn nog tickets beschikbaar!

Billy Talent - Red Flag - Official Video
Billy Talent – Red Flag

Woensdag 23 november – Negramaro

Geniet van Italiaanse popmuziek met Negramaro in de Melkweg.

Als je denkt aan wijn en popmuziek, dan denk je aan de Italiaanse band Negramaro. Met een naam die afgeleid is van het rode wijndistrict in Puglio, is de band herkenbaar aan hun in het Italiaans gezongen poprockmuziek. In hun thuisland is het zestal dan ook de nummer één-band en zijn ze de eerste Italiaanse band die het San Siro-stadion in Milaan hebben gespeeld. Deze prestatie en de meerdere multi-platinum albums bewijzen hoe groots de band is. En nu komen ze eindelijk met hun Europese tour naar Nederland!

Haal snel je tickets voor Negramaro in Melkweg, Amsterdam.

Negramaro - Ora ti canto il mare (Official Video)
Negramaro – Ora ti canto il mare

Vrijdag 25 november – Fred again..

Ga voor een avondje dansen met dj en producer Fred again..

Fred again.. staat bekend om zijn dancehits met stemopnames uit de meest onwaarschijnlijke bronnen. Fred maakt een interessante combinatie van spoken word, zang en muziek. Deze mix van muziek zorgt voor persoonlijke nummers in een geheel eigen muziekstijl zoals alleen Fred dat kan. Met zijn nieuwe album Actual Life 3, dat begin deze maand is uitgekomen, is het dan ook zeker dat zijn optreden aankomende vrijdag een groot dansfeest gaat worden.

Op dit moment is zijn show in AFAS Live uitverkocht, maar blijf de pagina in de gaten houden voor doorverkooptickets van andere fans!

Fred again.. – Actual Life 3

Zondag 27 november – Nightwish

De Finse metalband met Nederlandse zangeres Floor Jansen komt naar Ziggo Dome.

Zondag staat de symfonische metalband Nightwish in Ziggo Dome. De band gaat al meer dan 20 jaar mee en bestaat momenteel uit vijf Finse leden en een zangeres van eigen bodem, namelijk Floor Jansen. Deze lange geschiedenis van de band zorgt voor talloze fantastische albums, duizenden live-shows en een geheel eigen geluid. Op hun laatste album Human. :II: Nature. hoor je dan ook, naast symfonische metal, verschillende andere muziekstijlen. Dit zorgt ervoor dat de band zelfs na 20 jaar fans weet te verrassen. En dat verrassen zullen ze ook zeker doen tijdens een spectaculair concert in Ziggo Dome.

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de show van 27 en 28 november in Ziggo Dome. Haal ze snel!

Nightwish - Noise (OFFICIAL VIDEO)
Nightwish – Noise

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.