Muziek

Even vooruitkijken: John Mulaney, CIX, Karnivool en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 18 januari – CIX

De vijf-koppige K-popband CIX komt naar 013.

De K-popgroep CIX, bestaande uit BX, SEUNGHUN, BAEJINYOUNG, YONGHEE en HYUNSUK, komt woensdag naar Nederland! De groep kwam in 2019 met hun eerste EP: HELLO Chapter 1: Hello, Stranger. Vorig jaar kwam hun vijfde EP uit, genaamd OK Episode 1: OK Not en gaven ze hun eerste concert in Zuid-Korea. De groep heeft de afgelopen tijd indruk gemaakt met hun disco- en choreografie en heeft een hele hoop podiumervaring opgedaan. Ze komen nu dus naar Tilburg om 013 te veroveren en fans te laten genieten van hun optreden.

Haal nu je tickets voor deze indrukwekkende show!

CIX(씨아이엑스) - 458 M/V
CIX(씨아이엑스) – 458 M/V

Donderdag 19 januariKarnivool

De Australische band rockt het dak van 013 af.

Vanaf hun debuut kwam de moderne progrockband Karnivool gelijk met een knaller binnen. Hun album Themata, dat in 2005 verscheen, is al meer dan 10 miljoen keer beluisterd op Spotify en blijft dan ook een favoriet onder vele fans. Daarna volgden meerdere albums en festivaloptredens van de band. Na een lange tijd wachten komt de band nu eindelijk weer terug naar Nederland, waarbij ze, naast hun debuutalbum, ook hun nieuwste single All It Takes live zullen laten horen.

Als fan van moderne progrock wil je deze show dan ook niet missen en gelukkig hoeft dat niet, want er zijn nog tickets beschikbaar!

Karnivool - All It Takes – lyrics

Vrijdag 20 januari – Stevie Wonder Tribute

Geniet van de beste hits van Stevie Wonder.

De Stevie Wonder Tribute band, onder leiding van leadzanger Iva, komt vrijdag naar de Effenaar. Liefhebbers van de band zullen hun kennen van het SBS6-programma The Tribute – Battle of the bands, waarbij de Stevie Wonder Tribute de finale haalde. En die finaleplek was voor vele geen verassing door de fantastische en energieke show die de tribute band keer op keer weer neerzette. Als Stevie Wonder-fan haal je je hart dan ook op met live-versies van bekende hits als Signed Sealed Delivered, Isn’t She Lovely, My Cherie Amour en meer.

Haal nu je tickets voor een avond vol Stevie Wonder-hits!

Signed, Sealed, Delivered - Iva Wonder - Stevie Wonder Tribute | The Tribute
Signed, Sealed, Delivered – Iva Wonder – Stevie Wonder Tribute | The Tribute


Zaterdag 21 januari & zondag 22 januari – De Notenkraker

Beleef de magie van De Notenkraker.

Voor een adembenemende avond kan je genieten van de prachtige balletshow van De Notenkraker. Met de muziek van Tsjaikovski en de dansers van het Academisch Ballet van Napels met gastdansers uit de Oekraïne wordt je helemaal meegenomen in het verhaal. In combinatie met de prachtige kostuums en decor kijk je je ogen uit tijdens de show.

Krijg je al zin in een avondje ballet? Haal dan nu snel je tickets.

Casse-Noisette I Tournée en Europe 2022-2023 I Bande-annonce
Casse-Noisette I Tournée en Europe I Teaser


Zondag 22 januari – John Mulaney

Een avondje lachen doe je bij John Mulaney in AFAS Live.

De Amerikaanse comedian komt voor het eerst naar Nederland! En dat doet hij met zijn hilarische From Scratch-tour. Eerder tourde Mulaney al door de Verenigde Staten met zijn Kid Gorgeous-tour waar later een Netflix-special van werd uitgebracht en hij een Emmy won. Ook presenteerde hij al meerdere keren het populaire televisieprogramma Saturday Night Live en heeft hij geschreven voor verschillende series. Met al deze comedy-ervaring wordt deze avond dan ook gegarandeerd grappig.

Als liefhebber van comedy wil je deze show niet missen!

John Mulaney Stand-Up Monologue - SNL
John Mulaney Stand-Up Monologue – SNL

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na deze twee weken plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.