Muziek

Even vooruitkijken: Jett Rebel, LOONA, The Analogues en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Bekijk de tofste events en meer

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 7 september – Dave Chappelle & Chris Rock

Lach mee met de comedians Dave Chappelle en Chris Rock in Ziggo Dome, Amsterdam.

Op woensdag 7 en donderdag 8 september staan de Amerikaanse comedians met elk hun eigen show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dave Chappelle zal daarbij persoonlijke verhalen afwisselen met scherpe maatschappijkritiek. Ook Chris Rock neemt geen blad voor zijn mond en staat bekend om zijn uitgesproken meningen. De laatste tickets zijn nu te koop!

Even vooruitkijken
Dave Chappelle & Chris Rock

Donderdag 8 september – LOONA

K-popgroep LOONA voor het eerst naar Nederland in AFAS Live, Amsterdam.

Voor het eerst sinds het debuut van de K-popgroep gaat LOONA op tour door heel Europa! Met hun derde mini-album Midnight (12:00) bestormde LOONA de Billboard Top 200 en maakte LOONA internationaal een naam voor zichzelf. Samen met een bijpassende danschoreografie zullen ze nu de AFAS Live bestormen met een show die al hun talenten laat zien.

[MV] 이달의 소녀 (LOONA) "Flip That"
LOONA – Flip That

Vrijdag 9 september – The Analogues

Een intieme show met The Analogues in 013, Tilburg

Wie The Beatles kent, kent vaak ook The Analogues. Deze tributeband gaat heel Nederland door met het spelen van albums die The Beatles zelf nooit live hebben gespeeld. En na deze tour gooien ook The Analogues de handdoek in de ring. Met de Hello Goodbye Tour staan ze in een uitverkochte Ziggo Dome, maar als je liever voor een intiemere sfeer gaat hebben ze op vrijdag 9 september een show bij Poppodium 013 in Tilburg.

The Analogues

Zaterdag 10 september – Jett Rebel

Rocken met Jett Rebel tijdens de middagvoorstelling bij Caprera Bloemendaal

Als je zin hebt om te rocken (zonder laat thuis te zijn) dan is de Jett Rebel show op zaterdag 10 september in het openluchttheater Caprera iets voor jou. De solorocker doet graag alles zelf en heeft dan ook zijn eigen liedjes geschreven, ingespeeld en geproduceerd. Met veel trots en persoonlijkheid maakt hij een echt spektakel van zijn shows. Dit wil je niet missen!

Jett Rebel - Behave (Official Video)
Jett Rebel – Behave

Zaterdag 10 september – Keywest

Op z’n Iers genieten met Keywest in Melkweg, Amsterdam.

Met een aparte mix van verschillende genres zoals rock, folk en pop, is de Ierse band Keywest in Groot-Brittannië en Ierland razend populair. Door deze populariteit worden ze in hun thuisland zelfs vergeleken met U2. Nu laten ze het Ierse vaste land eventjes achter om met hun energieke optredens ook het publiek in heel Europa te veroveren.

KEYWEST - ANYTHING BUT NORMAL (Official Video)
Keywest – Anything But Normal

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.