Muziek

Even vooruitkijken: Maya Hawke, King Gizzard & The Lizard Wizard en meer

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Vrijdag 3 maart – Maya Hawke

Poëzie op het podium van de Melkweg

Aanstaande vrijdag staat niemand minder dan Maya Hawke in Melkweg Amsterdam. De zangeres en actrice is onder andere bekend van haar rol in Stranger Things, waar ze de rol van Robin vertolkt. Hawke is overduidelijk een multi-talent, want naast haar acteercarrière is ze ook actief als singer-songwriter. In 2019 kwamen haar eerste singles uit, en nog geen jaar later bracht ze haar debuutalbum Blush uit. Ondertussen heeft ze ook al een tweede album gemaakt, genaamd Moss, welke uitkwam in september vorig jaar. Nu is ze deze week te vinden in de Melkweg.

Het event is uitverkocht, maar houd even goed onze website in de gaten. Er kunnen namelijk doorverkooptickets van andere fans beschikbaar komen.

Maya Hawke - Mermaid Bar (Official Music Video)
Maya Hawke – Mermaid Bar (Official Music Video)

Vrijdag 3 maart – Distant Worlds: music from FINAL FANTASY

Beleef de muziek uit de games live met een orkest en koor in AFAS Live

De producers van Distant Worlds: music from FINAL FANTASY presenteren met trots een nieuw orkestconcert in AFAS Live. Met de show wordt de prachtige muziek uit de FINAL FANTASY-videogameserie gevierd. Een avond waar een orkest en een koor van maarliefst 100 mensen geleid zal worden door Grammy Award-winnaar Arnie Roth. Achter het orkest en het koor zullen op een groot scherm beelden uit de reeks van ontwikkelaar Square Enix getoond worden.

Voor dit event zijn nog tickets verkrijgbaar, schroom dus niet om jezelf te trakteren op een spectaculaire avond.

FINAL FANTASY 35th Anniversary Distant Worlds: music from FINAL FANTASY Coral - Amsterdam 2023
FINAL FANTASY 35th Anniversary Distant Worlds: music from FINAL FANTASY Coral – Amsterdam 2023

Vanaf vrijdag 3 maart – Caprera Licht Festival

Een betoverende wandeling rond het openluchttheater in Bloemendaal

Caprera trapt haar jubileumseizoen af met het Caprera Licht Festival, waar je een betoverende wandeling maakt rondom het sfeervolle theater. Onderweg loop je allerlei bijzondere lichtkunstwerken tegemoet. Een bijzondere en adembenemende tentoonstelling én het perfect familie-uitje!

Wil jij dit spektakel ook meemaken? Het Caprera Licht Festival start aanstaande vrijdag en is nog te zien tot en met zondag 12 maart.

Caprera Licht Festival

Zaterdag 4 maart – King Gizzard & The Lizard Wizard

De indierockband komt naar 013 in Tilburg

De Australische indierockband King Gizzard & The Lizard Wizard staat zaterdag 4 maart in 013 Tilburg. Wat begon als een groep vrienden die vaak samen voor de lol muziek maakte, groeide uit tot een wereldwijde bekende band. De groep heeft door de jaren heen al aantal hits op hun naam staan, zoals People-Vultures, Evilest Man en hun meest recente single Astroturf.

Het event is uitverkocht, maar houd even goed onze website in de gaten. Er kunnen namelijk doorverkooptickets van andere fans beschikbaar komen.

King Gizzard & The Lizard Wizard - Astroturf
King Gizzard & The Lizard Wizard – Astroturf

Zaterdag 4 & zondag 5 maart – Frozen in Concert Live to Film

Een bijzondere twist op Disney’s Frozen in Rotterdam Ahoy

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest neemt ons mee op een bijzondere reis naar Arendelle. Kijk mee hoe Anna, Kristoff en Olaf op avontuur gaan om Elsa’s vloek te verbreken en het koninkrijk te redden onder begeleiding van de symfonische score van een internationaal toporkest. Een bijzondere ervaring, leuk voor de hele familie.

Wil jij dit magische event niet missen? Er zijn nog tickets verkrijgbaar!

Frozen in Concert Live to Film
Frozen in Concert Live to Film

Zit er niks voor jou tussen in deze ‘Even vooruitkijken’ of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na deze twee weken plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.