Muziek

Hella Mega Tour – Green Day, Fall Out Boy & Weezer

Alles wat je moet weten rondom de verkoop van de Hella Mega Tour

Tickets

Het hing al een tijdje in de lucht, maar vorige week dinsdag kwam het dan eindelijk naar buiten: Green Day, Fall Out Boy en Weezer gaan samen op tour. Er was bijvoorbeeld al een tijdje een site in de lucht met een fluisterende Dwight uit The Office. Op 14 juni 2020 doen ze Nederland aan, waarbij het strijdtoneel het Stadspark in Groningen is.

Het komt niet vaak voor dat bands van deze statuur met z’n drieën een tour doen, dus dat maakt het extra bijzonder. Tegelijkertijd brachten de bands alle drie een single naar buiten, wat alvast een voorproefje is op de drie nieuwe albums van de bands. Extra feestelijk nieuws dus. In dit blog geven we je informatie over de verkoop en geven we je tips voor het bestellen, zodat je niet op de Boulevard of Broken Dreams belandt omdat je tickets bent misgelopen.

Informatie rondom het concert

Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom het concert op 14 juni. Op deze manier hopen we dat je straks Thnks fr the Mmrs kan zeggen na het concert.

  • Green Day, Fall Out Boy en Weezer staan dus op zondag 14 juni 2020 in het Stadspark in Groningen;
  • Er is een presale. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot de presale als je voor donderdag 19 september het nieuwe album van Green Day, Father of All Motherfuckers, bestelt via hun officiële website. Je krijgt dan een link en code toegestuurd. De presale begint op dinsdag 17 september om 10:00 en eindigt op donderdag 19 september om 19:00. NB: Op het moment dat je dit leest is de presale al begonnen, dus de kans bestaat dat deze al uitverkocht is.
  • De reguliere verkoop begint op vrijdag 20 september om 10:00 via Ticketmaster.nl;
  • Er is een ticketlimiet van tickets per bestelling;
  • Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens. Wel adviseren wij kinderen onder de 16 niet zonder volwassen begeleider te komen.

Rangen en prijzen

Voor dit concert zijn twee categorieën tickets: er zijn ‘gewone’ staanplaatsen en golden circle-staanplaatsen. De gewone staanplaatsen kosten €66,08 (incl. servicekosten) en de golden circle-staanplaatsen gaan voor €88,48 (incl. servicekosten). Verder zijn er nog rolstoeltickets*, welke ook €66,08 kosten.

*Rolstoel- of begeleidersplaatsen kunnen telefonisch besteld worden via 0900-300 1250 (60 cpm), of online, door onder het ticketaantal aan te geven dat je rolstoel- of begeleidertickets zoekt.

Besteltips

Say It Ain’t So, maar je bent echt niet de enige die kaartjes zal willen kopen voor de Hella Mega Tour. We verwachten namelijk dat het druk gaat worden voor onze verkoop vrijdag. Om je ultiem voor te bereiden op de verkoop hebben we een blog geschreven met daarin besteltips.

Pete Wentz, Rivers Cuomo & Billie Joe Armstrong: How They Met & The Evolution of Music | Billboard

Heb je toch nog vragen? Stuur ons een berichtje via Facebook, Twitter of Instagram! Volg ons hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste updates in de muziek- en concertwereld.