Muziek

Kijk jij ook zo uit naar de terugkeer van live evenementen?

Deel je enthousiasme met ons!

Niemand had dit kunnen bedenken, maar 2020 werd een jaar zonder festivals en volle zalen. Dankzij lichtpuntjes in het nieuws beginnen we nu voorzichtig na te denken hoe we straks weer volop kunnen genieten van live. Veiligheid boven alles, maar vooral ook samen. En het liefst weer met z’n allen. 

In aanloop naar het muziekindustriefestival ESNS horen we graag van jullie, de bezoekers. Wij zijn enorm benieuwd hoe jullie het afgelopen jaar live hebben ervaren en waar jullie nu het meest naar uitkijken. Wil jij je ideeën en mening met ons en de Nederlandse muziekindustrie delen? Vind je het eventueel leuk om samen met iemand in je huishouden dit te doen? Vul dan het onderstaande formulier in om je aan te melden.

Als je geselecteerd wordt, zal er in de week van 7 of 14 december tijdens kantooruren een 30 minuten durende online video-interview plaatsvinden. Beelden uit dit interview worden mogelijk verwerkt in een video die tijdens ESNS 2021 gepresenteerd zal worden. 

Je kan je aanmelden tot en met zondag 6 december.

Verdere informatie:

Het interview vindt plaats via een videocall in de week van 7 of 14 december tijdens kantooruren. Je kan dus vanuit je luie stoel thuis deelnemen, alleen of samen met iemand uit je huishouden. Zowel beeld als geluid worden opgenomen en kunnen verwerkt worden in een presentatievideo van het onderzoek. Deelnemers ontvangen verdere details over waar we het beeldmateriaal willen delen. Het interview zal maximaal een half uur in beslag nemen. Deelnemers krijgen een onkostenvergoeding in de vorm van een Ticketmaster cadeaukaart van €20.