Muziek

Laat je verrassen door Ticketmaster

Let us entertain you!

Inschrijven is niet meer mogelijk, helaas!

Meestal plan je een avondje uit rondom een tof concert. Je koopt je tickets, zet de bijbehorende Spotify-playlist op repeat en vertelt al je vrienden waarop jij volgende week je voetjes van de vloer danst. Leuk, die voorpret maar ook een beetje voorspelbaar.

Zou het niet leuk zijn om het een keer helemaal andersom te doen? Een keertje op stap zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Geen stress om tickets te kopen of lyrics te leren. Gewoon gaan, misschien zelfs een nieuwe band of poppodium ontdekken en genieten van de napret.

Wij geven 3 x 2 tickets weg voor een #verrassingsconcert!

Dit is hoe het werkt.

Wij stellen jou een paar vragen om je wat beter te leren kennen zodat we een mooie match voor je kunnen bedenken. Als jij één van de 3 winnaars bent, dan ontvang je van ons een mailtje. Daarna ontvang je de eerste envelop met daarin de datum die je vrij moet houden in je agenda. We geven je een paar hints maar vertellen pas op de dag zelf waar je naartoe gaat. De Youtubers BenR hebben zich al laten verrassen. Benieuwd hoe dat verliep? Bekijk hieronder de video.

Klinkt dit als muziek in je oren? Vul dan snel onze vragenlijst in en maak kans op twee tickets voor deze surprise avond. Meedoen kan t/m zondag 24 februari 23.59 uur.

Inschrijven is niet meer mogelijk, helaas!