Winnen

WIN Alpine oorbeschermers voor je kids!

Met je kids naar een festival: lievelingsknuffel check, favoriete tussendoortje, check. Hopelijk staat ook deze op je checklist: gehoorbescherming!

De laatste jaren zien we het topic ‘gehoorschade’ steeds vaker terug in het nieuws. Er wordt veel geschreven over blijvende gehoorschade bij jongeren en ouderen, maar vergeten we niet een belangrijke groep? Juist, de kinderen! Deze kleine tere oortjes kunnen veel minder geluid verdragen dan een volwassen oor. Stel ze niet bloot aan onnodig veel lawaai en gebruik oorbeschermers. We willen je graag kennis laten maken met de Alpine Pluggies Kids of Alpine Muffy. De hippe Muffy kinderoorkap en multifunctionele Pluggies Kids oordopjes beschermen kwetsbare kinderoren in veel lawaaiige situaties.

Lees snel verder en maak kans op 1 van de 5 Muffy/Pluggies Kids sets!

 

Wist je dat…

…kinderoren een stuk gevoeliger voor geluid zijn dan de oren van volwassenen?
…kinderoren heel snel gehoorschade kunnen oplopen tijdens muziekevenementen?
…er steeds meer kinderen last hebben van hyperacusis, extreme overgevoeligheid voor harde geluiden?
…oordopjes en gehoorkappen voor op school uitkomst bieden voor kinderen die snel overprikkeld raken door geluid?
…gehoorbeschermers tijdens het luisteren en creëren van muziek het schadelijke geluid kunnen wegfilteren en zij met de oordopjes muziek kunnen blijven horen?
…oordopjes voorkomen dat je kind oorpijn krijgt bij het opstijgen of landen van het vliegtuig?

Maak kans op 1 van de 5 Pluggies Kids of Muffy!

Wij en Alpine willen je graag kennis laten maken met oorbeschermers voor kinderen. De Pluggies Kids zijn kleine, en bijna onzichtbare oordoppen voor kinderen van 3 – 12 jaar. Maar voor de jongere telgen is er ook de Muffy. Dit zijn grote oorkappen, die de gehele gehoorgang op een prettige manier afsluiten.

En je weet wat geldt: jong geleerd is oud gedaan! Want ook op latere leeftijd wil je dat je kinderen van muziek kunnen blijven genieten. Laat hieronder weten waarom jij 1 van de 5 setjes moet winnen! Je kunt t/m zondag 23 juli meedoen. De winnaars krijgen maandag 24 juli bericht.