Winnen

Win het nieuwe album van Howard Jones

Howard Jones is terug met Transform.

Een Throwback Thursday is zachtjes uitgedrukt als we het over Howard Jones hebben; waarschijnlijk is een Wayback Thursday beter op zijn plaats. Maar ‘what is Throwback anyway’ moet Jones gedacht hebben, want de zanger komt toch mooi in 2019 met een nieuwe plaat op de proppen. Het album heeft de titel Transform en bevat maar liefst tien nieuwe tracks. En ondanks dat je deze misschien nog niet kent, nemen ze je wel helemaal mee terug in de 80’s synthpop tijd. We like!

Win, win, win

Wil jij het nieuwe album Transform wel in je huis of auto beluisteren? Dat kan! Wij mogen één cd-versie van het album weggeven. Meedoen is simpel en kan door antwoord te geven op de vraag: ‘Hoe heet de vierde track op het nieuwe album Transform?’. Je antwoord kun je achterlaten onder de Facebook-post of in het formulier hieronder.

Meedoen kan tot en met dinsdag 13 augustus 2019. We kiezen op woensdag 14 augustus een winnaar uit en deze stellen we per mail op de hoogte. Vaker meedoen met leuke winacties? Houd deze pagina in de gaten.

Exclusieve show in Nederland

Liever de beste man in het echt zien? Ook dat kan! Mr. Jones geeft op zaterdag 17 augustus een optreden in de Boerderij in Zoetermeer. Het is zijn enige en misschien wel laatste show in Nederland, dus grijp je kans. Ticket zijn hier verkrijgbaar.