Muziek

10 x onze meest spraakmakende blogs van 2018

Dit is de blog top 10 van 2018.

Fans, foto’s, fun, voorpret, napret en zo nodig een plek waar wij jou van extra informatie kunnen voorzien. Het Ticketmaster blog is de ultieme side dish bij jouw ticket. Op basis van het aantal keer dat een blog werd gelezen én de respons op social media: dit waren jullie 10 favorieten van 2018.

10. TattooArt: Prince

Misschien heb jij er zelf ook wel één: een tattoo van je favoriete artiest. Dit kan een portret zijn, het logo van je favo band of een regel tekst uit je lievelingsnummer. Niet iedereen zou het doen, maar de fans die er één hebben zijn apetrots en voor hen heeft het veel betekenis. Daar moeten we iets mee doen, vonden we en speurden Instagram af naar tattoos van Prince.

TattooArt: Prince >>>

9. BTS World Tour LOVE YOURSELF

Social media ontplofte bij de aankondiging van BTS naar de Ziggo Dome. Wanneer wij grote drukte verwachten bij een verkoop, proberen wij zo goed mogelijk al jullie vragen te beantwoorden in een blog. Dit deden wij ook bij BTS. Een blog dat massaal werd bezocht door Nederlandse fans, maar ook zoveel bezoekers uit het buitenland trok dat we besloten er nog een Engelse variant bij te maken.

BTS World Tour LOVE YOURSELF>>>

8. De grootste fan van Martin Garrix

De eerste keer dat wij op zoek gingen naar een ‘groot fan’ om te interviewen voor ons blog, hadden we nooit verwacht zoveel respons te krijgen. Vraag een fan om te vertellen over zijn of haar grote idool en je krijgt de mooiste verhalen. Ontroerend, grappig, extreem en soms zelfs een beetje jaloersmakend. Zo vloog Jenna even op en neer naar Ibiza, omdat ze zó graag een optreden van hem wilde bijwonen in Ushuaïa. Wow!

De grootste fan van Martin Garrix>>>

7. We stoppen met Seatwave

Dit bericht viel bij veel fans zeer in de smaak. Ticketmaster kocht ooit Seatwave om daarmee een veilig platform te bieden voor de doorverkoop van tickets. Helaas voldeed dit bedrijf niet aan de wensen van onze bezoekers. Onze reactie? Stoppen! En werken aan een nieuw platform die wel aan die wensen kan voldoen. To be continued…

We stoppen met Seatwave>>>

6. JAY-Z and BEYONCÉ OTR II

Een tour waar jullie duidelijk op zaten te wachten. Heel veel blije reacties op social media over de komst van Jay-Z en Beyoncé naar de Johan Cruijff ArenA. Om iedereen weer zo goed mogelijk te helpen vóór de verkoop begon schreven we een blog met informatie en besteltips.

Jay-Z and Beyoncé OTR II>>>

5. Drievoudig kippenvel bij Imagine Dragons in Ziggo Dome

Onze huisfotograaf Ben Houdijk probeert je altijd helemaal mee te nemen in zijn concertbeleving. Niet alleen door zijn foto’s, maar ook in woorden. In februari bezocht hij het concert van Imagine Dragons in de Ziggo Dome. Imagine dat je erbij was; je hoeft alleen maar zijn blog te lezen.

Drievoudig kippenvel bij Imagine Dragons in Ziggo Dome>>>

4. Ed Sheeran in Amsterdam ArenA was Perfect

Meteen gevolgd door nog een fotoblog, want deze zijn immer favoriet bij onze volgers. Niet gek ook, want na een geweldig concert wil je maar één ding: nagenieten! Nagenieten was het zeker bij Ed Sheeran. Eén man, die twee avonden achter elkaar een uitverkochte Johan Cruijff ArenA (voorheen Amsterdam ArenA) op zijn kop wist te zetten. He is perfect!

Ed Sheeran in Amsterdam ArenA was Perfect>>>

3. 10 tips om vooraan te staan bij een concert

Hoewel deze post met een knipoog werd geschreven, kon niet iedereen op social media deze tips waarderen. “WTF! Tips om voor te dringen? Aso’s!!” Gelukkig konden de meeste mensen er de humor wel van inzien. Derhalve misschien toch goed om te weten, ook hier op de redactie zitten superfans met ervaring in het vooraan staan bij het concert van hun favoriete artiest. De serieuze tip? Vertrek op tijd!

10 tips om vooraan te staan bij een concert>>>

2. De grootste fan van Lil Kleine

De eerste zoektocht die wij begonnen voor de rubriek ‘De grootste fan van’ was die voor de grootste fan van Lil Kleine. De reacties stroomden binnen, maar één iemand stak er met kop en schouders bovenuit en dat was Lisa. Ook het interview zelf werd één van de meest populaire blogs van het afgelopen jaar.

De grootste fan van Lil Kleine>>>

1. P!NK Verified Fan presale – alles wat je moet weten

P!NK komt eindelijk weer naar Nederland en daar werden jullie blij van! Voor deze verkoop wilde P!NK graag gebruik maken van onze in 2018 gelanceerde tool Verified Fan, wat ervoor moet zorgen dat tickets zoveel mogelijk in handen komen van de echte fans. Daar wilden fans van alles over weten en zodoende behaalde dit blog de nummer één positie in deze lijst.

P!NK Verified Fan presale – alles wat je moet weten>>>

Wat zouden jullie graag meer willen zien op het Ticketmaster blog? Laat het ons weten op Facebook, Twitter of Instagram.